Fiorentina – Benevento 11.3.

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Március 11, Olaszország, Serie A, 12:30

Fiorentina 26 kör után a táblázatban a 10. helyen van 35 ponttal. Az Ibolyák kellemetlen hétvéget éltek át, amikor hirtelenül elhunyt a csapat kapitánya Davide Astori. A spekulációk szerint infarktusra halt meg alvás közben, és Fiorentina együtt az egész labdarúgás világgal mélyen megrendült. A párbajukat Udinese stadionján elhalasztották, úgy mint a kör többi megmaradt párbajait is. A temetése csütörtökön volt március 8.-án tíz órakkor. Ezt a találkozót az emlékére játszák és a játékosai győzelmet szeretnének neki ajándékozni. Az utolsó párbajban megbírkózott Fiorentina Chievo ellen 1:0 arányban, Stefano Pioli edző egyértelműen világossá tette, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy győzni tudjanak, nem fontos, hogy szépen, vagy nem. Vitor Hugo védő kijelentette, hogy örül, hogy játszhatott, és hogy keményen dolgozott a kedvezőtlen időjárás ellenére is. Fiorentinát még mindig 10 pont választja a kupáktól és ha közelebre szeretne jutni, ezt a párbajt meg kell neki nyerni. Az ellenfele még idegenben nem győzött, é Fiorentina biztosan nem akar majd az első csapat lenni, amelyet idegenben megver.

Benevento 26 kör után az utolsó 20. helyen áll 10 ponttal. Utoljára Inter Milanotól szenvedtek 2:0 vereséget idegenben és lassan kibékülnek a kieséssel. Az újoncnak egyáltalán nem sikerült a szezon. Már hosszú 528 játékidő telt el az utolsó góltól, amelyet megszereztek. Minden pontjukat otthon szerezték meg, és ez kevés a megmentésükre. Ugyan a csapat mindig harcol, és bízik a megmentésben, de a védelme a legrosszabb a versenyen ésa támadása a második legrosszabb, csak 18 gólt szereztek, idegenben ebből csak ötöt.

Fiorentina oldalán áll a minőség, hazai környezet és a kölcsönös mérkőzések mérlege is. Egyszer Beneventoban találkoztak, itt októberben 0:3 aránnyal győzött Fiorentina. Ezért bízok benne, hogy otthon még jobban játszik és ezt kihasználja a pecches ellenfele ellen.

A  mi tippünk: Fiorentina  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,37

 

Fiorentina – Benevento 11.3. 5.00/5 (100.00%) 1 vote