FC Bruggy – Real Madrid 11.12.

Labdarúgás, szerda, 2019,  December 11,  Bajnokok Ligája, 21:00  

Először is meg kell jegyeznem, hogy ezek az utolsó párbajok a csoportokban. Az első két hely a táblázatban már egyértelműen el van osztva, az első hely PSG csapata számára már be van biztosítva, a második pedig Real Madrid. És éppen a harmadik helyen áll Bruggy csapata 3 ponttal. Az utolsó Galatasaray 1 ponttal. Ezért vanak a meglehetősen kiegyensúlyozott szorzók akkor is, amikor Real Madrid ellen játszanak. Bruggy a belga versenyen egészen jó időszakot él át, a hazai bajnokságon az 1. helyen áll, 16 mérkőzésben csak 3 alkalommal veszített pontokat a döntetlenekért, de két körrel előbb volt már az első vereség is. A Bajnokok Ligáján Realtól szereztek meg 1 pontot 2:2 döntetlenért, majd Galatasaray ellen kétszer szereztek 0:0 és 1:1 döntetleneket. A hazai környezet ebben a párbajban nagyon sokat  jelent majd, mert meg van a lehetőség megtartani maguknak a harmadik tovább jutó helyet, amely bebiztosítaná legalább az Európa Ligát.

Szombaton Real a hazai bajnokságon Espanyol barcelona ellen játszott, ezért a Bajnokok Ligáján biztosan nem játszik néhány fontos játékos sem. A sérülések miatt nam játszanak Bale, Marcelo, Hazard, James, Nacho, Asensio, Vázquez. Az is várható, hogy Zdane kímélni fogja a támaszait az igényes program miatt, aikor Valencia és Barcelona vár a csapatra. Azonban a csapat nagy előnye a nagyon széles kádere és ennek a minősége, Zidane biztosan esélyt ad a játékosoknak is, mint Vincius, Rodrygo vagy Valverde. És Zidane nagyon jól tudja, hogy szüksége van a győzelmekre. Nem gondolom, hogy lebecsülik az ellenfelét ebben a mérkőzésben. Real az utolsó 8 mérkőzéséből 6 győzelmet és 2 döntetlent szerzett. Sőt, Real a rajongói előtt biztosan javítani szeretné a 2:2 döntetlenét otthon, ezért is fognak nagyon igyekezni. Bár a táblázatban nem változtatnak semmit sem, a harc így is kemény lesz.

Fogadni tehát arra szeretnék, hogy Real nem szenved vereséget dupla esélyben, tehát döntetlen, vagy győzelem lesz a végeredmény, mindkét esetben nyerő lesz a szelvény.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme dupla esélyben – a legjobb oddsok a Bet clic fogadóirodánál 1,39

 

FC Bruggy – Real Madrid 11.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote