CSKA Moszkva – Espanyol 03.10.

Labdarúgás, csütörtök, 2019 Október 03, UEFA Európa Liga, 18:55 

CSKA Moszkva az Európa Liga első csoportok párbajában 1:5 vereséget szenvedett a bolgár Ludogorets stadionján és most hazai környezetben Espanyol csapatával ezt ki kell neki javítani. De a spanyol egység sem az első körben nem ragyogott, mivel hazai környezetben csak döntetlent szerzett Ferencvárossal 1:1, ami éppen nem ideális a verseny kezdésére. De még mindig van idő ezt javítani, mivel a csapatokra még 5 mérkőzés vár a csoportokban. CSKA már az első párbajában tapasztalta, hogy a szoros vezetés védelmével nem jut el messzire, és az esetleges vezetésnél is aktívan kell játszania. Ez a csapat ugyanis az első párbajában Ludogoretsben vezetett a 11. perctől, és ezt megvédte az első félidő végéig. Ez ugyan szép, de ami megtörtént a második félidőben, majdnem hihetetlen volt. A 48.-tól a 73. percig 5 gólt kapott. Igen, 26 percben 5 gólt. Ez igazán förtelmes. A bolgár csapat kíméletlenül megsemmisítette a moszkvait, ennek ezért már semmi más nem marad hátra, csak a győzelem, mivel az esetleges pont a döntetlenért kevés. Read more info

CSKA csapatának nem folt szüksége átmenni az előfordulókon, mivel az utolsó évadban a hazai bajnokságon a 4. helyet foglalta el, ami bebiztosította neki a résztvételét a csoportok fázisába. Azért Espanyol ezzel másképen állt. Már a második előfordulótól játszania kellett, amelyben megbírkózott Stjarnan csapatával 4:0 otthon és 3:1 idegenben. A harmadik előfordulóban kiselejtezte a svájci Luzernt 3:0, 3:0 eredményekkel, és az utolsó előfordulóban Espanyol vereséget szenvedett az ukrán Zorzy csapatával 3:1 otthon és 2:2 döntetlennel idegenben. Espanyol mind a 6 párbajában legalább 3 gól esetta mérkőzésben, öszesen 22 gól, ebből egy szép 3,7 átlag jön ki. De Espanyol hazai bajnokságán is esnek a gólok, az eredményei 1 : 3, 2 : 1, 0 : 3.

Az első mérkőzésével Ferencváros ellen nem bírkózott meg Espanyol, amior már a 11. pertől fogva veszített, amikor egy öngólt adott magának. Ezután már csak mint ha egy kapura játszottak volna, de Espanyol a 60. percben tudott egyenlíteni. Nem volt neki sokat érvényes, hogy jobban játszottak.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a Bet 365 fogadóirodánál  1,33