Chievo – Juventus Torino 27.1.

Labdarúgás, szombat, 2018 Január 27, Olaszország, Serie A, 20:45

A Serie A 22. körében találkozik Chievo Juventusz Torinoval. Chievo a táblázatban a 13. helyen áll 22 ponttal. Hazai környezetben a csapat a táblázatban egy fokkal feljebb áll, amikor 10 párbajból 3 győzelme, 4 döntetlene és 3 veresége van. Chievo legértékesebb skalpja otthon az volt, amikor otthon Napolival 0:0 döntetlent ért el. Ezért nem nagyon ajánlatos alábecsülni Chievot. Azért Chievo formája több, mint szánalmas. Az utolsó párbajt, amelyet a győztes végéig tudták húzni, még tavaly volt, November 25.-én Spal ellen 2:1 arányban. Azóta a vereségek és a döntetlenek hullámán utaznak. A következő probléma a házigazdák gólaránya, ez negatív, 21:37. Tehát a csapat átlaga a gólszerzésben 1 gól 1 párbajra. A kapott gólok átlaga 1,76 gól 1 párbajra. Ebben a párbajban Chievo csak meglepni tud. De tekintettel erre, hogy az utolsó párbajokban AS Róma ellen 0:0, és Udinese ellen 1:1 döntetlent szereztek, az Öreg hölgy vigyázni fog, és semmit sem hagy a véletlenre.

Juventusz a táblázatban a 2. helyen van és még mindig üldözi Napoli csapatát az 1. helyen. Már csak 1 pont hiányzik neki, hogy utolérje, mindenki arra várakozik, hogy ki fog habozni. Vagy Juventusz átugorja Napolit, vagy Napoli távolodni fog. Így most minden párbaj a csapat számára nagyon fontos. Ugyan az utolsó 2 párbaját 1:0 arányban nyerte meg, de nyugalomban tudnak maradni fontos pillanatokban is, és a párbajt győztes végéig tudják vinni.  Ez nagy előnye a csapatnak. A hátrány az, hogy Khedira, Cuadrado, Howedes, Marchisio, és Dybala gyngélkednek. De másképen a kádere széles, majd meglátjuk, ki játszik végül.

Juventusz formája stabilan jó, már November 19.-óta nem szenvedett vereséget, az utolsó 12 párbajból 10 párbajban győzelmet szerzett és 2 párbajban döntetlent. A győzelem esetében ez lenne a 8. győzelme egymás után. Juventusz ezt biztosan meg akarná szerezni, mert a harcokban a bajnoki címért nem veszíthet pontokat idegenben sem, még hozzá egy átlagos csapattal jó forma nélkül.

A  mi tippünk: Juventusz győzelme – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,40

Chievo – Juventus Torino 27.1. 5.00/5 (100.00%) 1 vote