Chelsea – Frankfurt 09.05.

Labdarúgás, csütörtök, 2019 Május 09, UEFA Európa Liga, 21:00

Chelsea kétségtelenül a mérkőzés kiemelt csapata, amit a szorzók is jeleznek. Otthon nagyon jól játszik, és várható, hogy győzni fog. A jövő évi Bajnokok Ligájára már bebiztosította a résztvételét, így teljes erejével öszpontosíthat az Európa Ligára. Már az első párbajában idegenben megmutatta az erejét és akaratát győzni, és megnyerni az Európa Ligát. Chelsea a legnagyobb angol klubok közé tartozik a Premier League versenyén,  az utolsó párbaját Watford ellen játszotta egy 3:0 győzelemmel. Itt már csak az utolsó párbaja vár rá, Leicesterrel találkozik a hétvégén, és itt a vége az angol Premier Leaguenek az idén. A mérlege otthon 12-6-1 és a gólaránya 39:12. A csapat legnagyobb sztárjai közé Hazard 16 góllal és 15 gólpasszal, Pedro 8 góllal és 2 gólpasszal, majd Higuain, Morata, Kante, Giroud, és Willian tartoznak. A klub káderének az értéke 885 millió euró. Az Európa Ligán fokozatosan Malmo, Dinamo Kijev, Slavia Prága csapatait selejtezte ki. Hazai pályán eddig csak 3 gólt kaptak.

A német Frankfurt évada is nagyon ígéretes, eddig a német bajnokság táblázatában a 4. helyen áll, ez biztosítja a bejutását a Bajnokok Ligájára. Azonban még ez nem kész dolog, mivel Leverkusennel osztoszkodik ezért a helyért. Németországban még 2 kör marad hátra, először Mainz, majd Bayern játszik ellene. Bayernt valószinűleg nem győzi le. Leverkusen ellenfelei Hertha és Schalke, ezek könnyebb ellenfelek. A csapat káderének az értéke 26 millió euró, ami háromszor kevesebb, mint Chelseaé. Ezen túlmenően, Heller támadó indulása kérdéses a sérülése után. A csapat formája nem nagyon igéretes, az utolsó 7 párbajából 1 nyertek meg, 3 döntetlene volt, és 3 mérkőzést elveszítettek. Az utolsót Leverkusenben 6:1.

Chelsea az első párbajában Frankfurtban 1:1 döntetlent szerzett, Frankfurt örülhet ennek, mert Chelsea volt a jobb csapat ebben a mérkőzésben. Frankfurt csak 1 lövést küldött a kapu felé, ebből szerencséjére gólt szerzett. De most azt hiszem, Chelsea semmit sem hagy a véletlenre és más eredményt, mint a győzelmét senki nem vár, főleg, ha a hazai pálya előnyeit élvezheti a saját rajongói előtt.

A  mi tippünk: Chelsea győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,39

 

Chelsea – Frankfurt 09.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote