Bulgária – Cseh Köztársaság 17.11.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, November 17, EURO 2020, 18:00 

A cseheknek bizony nehéz dolguk volt Koszovóval. A mérkőzés ugyan jól végződött számukra, de egy pillanatban nagyon ijesztőnek tüntek a dolgok. De most már a tovább jutást a bajnokságra senki sem veheti el tőlük, ezt annak is köszönhetik, hogy a koszovói mérkőzésben a 70. és 80. perc között fordítani tudtak az álláson. Így mindenki szívéről egy nagy szikla esett le, mindenki boldog, mindenki ünnepelhet egy jó ideig, mindenki híres lesz. Most már csak az utolsó csoportmérkőzés vár a csapatra, de ez nem azt jelenti, hogy csak úgy elsétálgatnak a csdapatok a gyepen. Kár lenne ezt a mérkőzést csak úgy elrontani méltóságtalan teljesítménnyel. Mindennek ellenére talán nem a győztesre fogok fogadni, mivel mégis csak nehéz megjósolni, mennyire fognak igyekezni a játékosok mindkét oldalon.

Bulgária mind a három pontját döntetlenekkel szerezte, az egyik mérkőzés sem nem végződött győzelemmel a javára. Ami érdekes, idegenben 2 döntetlent szerzett, egy gólnélkülit Montenegróban, Koszovóban pedig 1:1. Otthon szintén Montenegróval 1:1 döntetlent játszott. Ezen kívül már csak csupa vereség, nem is akármilyen. Utoljára otthon Angliával 0:6. Angliában 4:0. Otthon Koszovó ellen 2:3. Csehországban csak 2:1. És így tovább. A gólaránya tehát borzalmas 5:17. Ebből azt láthatjuk, hogy Bulgária hazai párbajaiban legalább 2 gól esett minden esetben, az átlag 4,3 gól egy mérkőzésre. Igaz, ezt az átlagot Anglia emelte magasra. Csehország párbajaiban legalább 3 gól esett minden párbajában, a gólaránya 13:10, gy mérkőzésre az átlaga 3,3 gól.

A mérkőzést üres tribünök előtt játszák, de talán ez ne lesz baj, semmi stressz nem várható az egyik oldalon sem, mindkét fél valami szépet mutathatna. Szerintem 2 gól azért eshetne, fogadni arra fogol, hogy legalább 2 gól esik a mérkőzésen, ez azt jelenti, hogy ha 3 gól lesz, nyereségessek vagyunk, ha csak pontosan két gól, a tét vissza jár. A szorzó erre a lehetőségre tűrhető, nem érdeme mással nagyon kockáztatni.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál  1,42

source: www.oversodoinverso.com.br