Bremen-Schalke 16.9.

Labdarúgás, szombat, 2017 Szeptember 19, Németország, Bundesliga, 15:30

Schalke a szezont szépen kezdte, pontosan ahogyan illik egy csapatra, amely a legmagasabb helyekre gondol, , 3 kör után 6 ponttal az 5. helyen van jelenleg. Kétszer győzött, egyszer Stutgarttal 3:1, majd Lipcse ellen 2:0, 1 alkalommal vereséget szenvedett Hanoverrel 1:0. Schalke a múlt szezon után, amikor sok erathoz és a csapat menet közben jött összhangba, az idén jelentősebb sikereket vár. Meg kell mondani, hogy a párbaja Stutgarttal egy kicsit szerencsés is volt, a vendégek egyenrangú ellenfelek voltak, de Schalke nagyon produktív volt.  Schalke utolsó 3 párbajában a Bundesligán idegenben maximum 2 gól esett.

Bremen a táblázat nyugodt közepéért fog harcolni, aki még emlékezik a tavalyi szezonra, Bremen sokáig nem tudott kijutni a krízisből, sokáig a táblázat alján volt, de tavasszal végre a közepére jutott. De eddig Bremen belépése a szezonba tétovázó, már a 16. helyen vannak 1 ponttal 3 párbaj után, de hozzá kell tenni, hogy a sors is irgalmatlan volt hozzá, 1:0 vereség Hoffenhaimmal, 2:0 Bayernnel, és döntetlen 1:1 Herta ellen.

Számomra a párbajnak nincsen favorita, de tekintettel Bremen teljesítményeihez és a szükségre pontokat szerezni, remélem, hogy a párbajt csukott védelemmel játszák, és sehová sem fognak sietni. Ellenkezőleg Schalke várni fog a lehetőségére a gyors ellentámadásokban, ezek igazán nagyon gyorsak. Schalke az idén vissza akar jutni a táblázat élére, és olyan csapatokkal, mint Bremen, vagy Dortmund nem veszíthet pontokat és legalább 1 pontot haza vihetne most is. Ez a párbaj úgy gondolom, hogy nagyon kiegyensújozott lesz, Bremen azért otthon nagyon jól játszanak, nem merek fogadni a győztesre. Még van egy lehetőség fogadni arra, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ha hisz benne, mint én, hogy Schalke megtartja a kapcsolatot a táblázat élével és hogy Bremen-ben nem szenvednek vereséget, tippelje ezt a szelvényén is. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Schalke nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,50

Bremen-Schalke 16.9. 5.00/5 (100.00%) 1 vote