AS Roma – Lazio Roma 26.01.

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Január 26, Olaszország, Serie A, 18:00       

Az olasz Serie A 21. körében  találkozik a két római csapat, AS és Lazio. Róma Rómát fogadja. AS a táblázatban a 4. helyet foglalja,ami esetleg még bebiztosítaná a résztvételét a Bajnokok Ligáján a jövő évben. Azonban a sarkára lép már Atalanta, aki a két utolsó körben pontokat veszített, de várható, hogy ismét nyeregbe jut ezek után. AS az új évbe két vereséggel lépett, először otthon Torinoval, ezután ootthon Juventusz ellen. De utoljára győzelmet tudott szerezni Genoa stadionján 1:3. De a rajongói nagyon fogják várni a győzelmét a városi riválisa ellen két hazai vereség után. AS Róma Laziotól 7 pont választja, mivel 1 mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Lazio évadja eddig kiváló. A táblázatban a 3. helyen van. A formája kiváló,  utoljára Samptdoria fizetett rá, amikor a házigazda Lazio 5:1 eredménnyel győzött. Már 20 perc után 3:0 volt az állás a házigazdák javára és nem nagyon volt mivel foglalkozni. Lazio megnyerte mind az5 utolsó találkozóját az ellenfelei stadionján. A csapat elsősorban Immobilere támaszkodik a támadásban, aki számláján már 23 gól világít. Ez a legtöbb gól az egész olasz bajnokságon. Ehez még 5 gólpaszt is hozzá kell számítani. A legjobb társa Luis Alberto számláján 11 gólpasz van. A csapat jelenlegi formája talán a legjobb az egész bajnokságon, mivel kétszer is megverte Juventuszt. Elöször a bajnokságon, majd a Szuperkupán Szaud-Arábiában. Az első helytől, ahol éppen Juventusz van, csak 6 pont választja. Szerintem a bajnoki címért egészen a legvégéig harcol néhány csapat. Lazio így nagy meglepetés lehet ebben az évadban.

Ez tehát egy derbi lesz Rómáért, egy kiváló izgalmas találkozóról lesz majd szó. AS csapatának , muszály majd rendesen dolgoznia, hogy elugorjon Atalantától, de Lazio jelenleg nagyon jó gólszerzéssel rendelkezik. Nehéz lesz eldönteni, hogy végül mire fogadjak, vagy a gólok számára, remélem, hogy legalább 2,5 gólt látnak majd a rajongók, vagy Lazio győzelmére döntetlen nélkül, amikor a döntetlen esetén a tét vissza jár.

A  mi tippünk: Lazio Roma győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,77

 


sportfogadás bónusz
20 000 HUF

kaszinó bónusz
30 000 HUF


Exkluzív 20 000 Ft bónusz minden olyan új Unibet felhasználónak, aki a bonusz-online.com linkjén keresztül regisztrál a fogadóirodához! A sportfogadás bónusz az interneten a befizetési összeg 100%-a, maximum 20 000 Ft.

  • Responsible Gaming

    Játsszon felelősségteljesen