Arsenal – Southampton 23.09

Labdarúgás, kedd, 2014 Szeptember 23, Anglia, Capital One Cup, 20:45

capital one cup

Arsenal szorosan a szezon előtt megverte Manchester Cityt a Superkupán 3:0 osztályon felüli eredménnyel, de a bajnokságon már ez nem volt olyan mókás. Éppen Cityvel veszített el otthon 2 pontot, amikor képes volt megfordítani a mérkőzést, de a végén megkapták az egyenlítő gólt. Ezt követően a Bajnokok Ligáján Dortmundban 0:2 kikapott, de az utolsó fordulóba győzelmet aratott Aston Villa gyepjén 3:0, ahol minden el volt már félora játék után döntve négy percben három góllal! Ma egész biztosan a tartalékjátékosok is esélyt kapnak, és ezek biztosan „tüzesek“ megmutatni, hogy mit tudnak. Tavaly a nyolcaddöntőben estek ki a Liga Kupán Chelseával. Arsenal minden bizonnyal nagyon komolyan veszi majd a párbajt. Sokat segítenek majd a hazai rajongók is, a játékosait előre nyomják az ellenfél kapuja felé.

Southampton is tavaly azonos fordulóból esett ki a Liga Kupából. Az idén az edzőpadra a holland Ronald Koeman ült, és a kezdeti szerencsétlen vereség után Liverpoolban (11.) 1:2 és a hazai gólnélküli döntetlen után West Bromwich (16.) ellen az utolsó három párbajban teljes pontszámot szerzett. Otthon Newcastlevel (20.) 4:0 győzött és kint megbírkózott West Hammal (8.) 3:1 és utoljára Swanseával (5.) 1:0. Különösen az olasz góllövő Pellé sikeres, aki úgy adja a gólokat, mint a futópadról, ebebn a párbajban is sikeres lehetne.

Az egymásközti párbajokban az utolsó két szezonban azonos forgatókönyv szerint játszottak. A „Tüzérek“ otthon szuverének voltak, kint a pontokat megosztották. Az eredmény nagyon függ majd a hazai csapat felállításától, a fogadni vágyóknak tanácsoljuk, hogy inkább agólok számára fogadjonak A párbajban több, mint 2,5 gól esik.

A mi tippünk: több, mint 2,5 gól esik a párbajban – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,66 szorzóval

Rate the review