Angers – Guingamp 29.09.

Labdarúgás, szombat, 2018, Szeptember 29, Franciaország, Ligue 1, 20:00 

A francia Ligue 1 a 8. körével folytatja szombaton a versenyt, benne találkoznak Angers is Guingamp csapatával. Angers a borzasztó szezon eleje óta már jobb formában van, így a táblázatban gyorsan emelkedni kezdett.  Az első 3 párbajban nem szerzett 1 pontot sem, de azóta már szedegeti lassan a pontjait.  Utoljára Monacoban 1:0 győzelmet szerzett, és ez már a 3. győzelme egymás után vereség nélkül. Az utolsó 4 párbajban a csapat 10 pontot szerzett. Jelenleg tehát 10 ponttal a 8. helyen van a táblázatban  9:9 gólaránnyal 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel. Otthon például Lille csapatát verték meg, idegenben Dijont és Monacot. A döntetlent otthon szerezték Toulouse ellen.

Guingamp a táblázat utolsó helyét foglalja, ez a 20. hely. Az első 6 párbajban nem szerzett 1 pontot sem 4:17 gólaránnyal.  Jelenleg az utolsó párbaját gólnélküli döntetlen eredménnyel fejezte be Nimes ellen. Így a számláján 1 pont világít, de ez sem segíti ahoz, hogy emelkedjen a táblázatban. Mellesleg, Nimes is már az utolsó 5 párbajában nem szerzett győzelmet. Guingamp a legroszabb szezon indulását éli át, a védelme a legrosszabb a bajnokságon, már 17 gólt engedett be, mindegyikben az utolsó 10 párbajból legalább 2 gólt engedett be átlagban. Ezen túlmenően már az utolsó 11 párbajában nem szerzett győzelmet. Az utolsó előtti Nantes 5 pontja majdnem hogy csak utolérhetetlen eddig Guingamp számára.

Ebben a párbajban a háziggazdát választottam a fogadásomhoz, természetesen a győzelmére javaslom a fogadást, aki ezt biztosítani szeretné, fogadjon dupla esélyre, tehát hogy nem szenved vereséget, vagy döntetlen nélkül. Összefoglalva, Angers jó formában játszik, nem is beszélve arról, hogy hazai stadionon jól játszik, egy olyan csapat ellen, amely kínlódik mint idegenben, de otthon is, nem működik a védelme, sem a támadása, rendezetlen a játéka, ezért csak nagy szerencsével 1 pontot szerzett. A gólok számára is lehetne egy kicsi kockázattal fogadni, lehetséges, hogy a házigazda legalább 1,5 gólt szerez a párbajban a gyenge csapat ellen.

A  mi tippünk: Angers győzelme döntetlen nélkül  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,46