AC Milan – FC Torino

Labdarúgás, kedd, 2020, Január 28, Olaszország, Coppa Italia 2019/2020, 20:45     

Ezt a mérkőzést úgy is vehetjük, mint két egyenrangú csapat találkozóját, ahol csak nehezen jelölhetjük meg a kiemelt csapatot. Igen, az AC Milan híres márka, de egy kicsit félrevezető. AC az utolsó mérkőzéseit jobb formában játsza, néhány győzelem is megérkezett, Ibra érkezése a rajongók fejét megbolondította, magukat a játékosokat is, de aki látta a mérkőzéseket Udinese és Brescia ellen, akkor el kell ismernie, hogy AC volt a rosszabb csapat és a győzelmét csak a kiváló kapusa miatt szerezte meg, hogy az ellenfél nem volt képes őt átverni. AC játéka gyakran ötlet nélküli, a játékosok individualitásán függ az egész, mint éppen az említett Donnarumma kapus, de szintén, mint Hernandez és Ibrahimovič, a többiek rosszabbul játszanak, ahogyan tudnának. Nagy problémái vannak, hogy megverjék a gyengébb csapatokat is, mint az említett Udinese és Brescia.

Az ellenfele Torino lesz, ez egy olyan csapat, amelyet sokan alábecsülnek. Igaz, az utolsó mérkőzései Spal és Atalanta ellen egyáltalán nem voltak sikeresek, de hoszzú távon jól játszanak. Még a nagy favoritokat is képesek egy kicsit megkínozni, elég, ha megemlítem, AS csapatát, amikor 2:0 győztek egy kiváló támadó jellegű játékban. Ebben a párbajban is valami hasonlót várok, mivel a hazai párbaja Atalanta ellen borzalmas volt, Mazzarri edző nagyon kritikus volt a játékra, kijelentette, hogy minden játékosnak a teljes erejéből kell majd játszania. Más klubok is a vezetése alatt agresszív játékot játszottak, keményen és harciasan, ez a taktika a nem éppen kefejező AC ellen bejöhetne. Elvárom, hogy Torino játékosai AC ellen jó hozzáállást választanak, nem hagy nekik túl sok teret, éppen ellenkezőleg, sokkal aktívabban játszanak majd, mint a házigazdák. AC játékosai individualitásáról nem szükséges túl sokat beszélni, de Torino játékosairól sem nem szabad elfelejtkezni. Belotti, Sirigu, N’Koulou, Rincon, Izzo, Verdi, ezeknek mindnek nagy tapasztalatai vannak, már évek óta a Serie A-ban játszanak és a csapat támaszai közé tartoznak.

Néha-méha egy kicsit kockázhatunk is, aki ezt meri megtenni, fogadjon velem Torino győzelmére döntetlen nélkül, amikor a tét vissza jár.

A  mi tippünk: FC Torino győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 3,70

More: bet-by.com