Winmasters

A magyar piacra is megérkezett a Winmasters fogadóiroda, amely hajtóereje a népszerű iPoker hálózat. Jellemző rá minden pozitív – jó minőségű szoftver, számottevő játékos bázis, nagyvonalú belépő Winmasters bónusz, vagy ügyfélszolgálat magyar nyelven.

Winmasters egy új internetes weboldal, ahol online pókert játszhat, sportfogadásokat köthet, kaszínót és játékokat játszhat egy barátságos és izgalmas környezetben, amelyet az iPoker hálózati rendszer biztosít. Winmasters egy nemzetközi márka, amely a játékosok igényeinek megfelelően volt megtervezve. Egy barátságos környezetet kínál a céllal, hogy az ügyfeleinek a lehető legjobb ellátásban és kényelemben, vamint játék  lehetőségekben legyen részük, egy olyan lehetőséggel, hogy az ügyfél a saját ízlésére rendezhesse át a weboldalokat, amelyek biztosítják a legkönnyebb hozzáférést a fontos információkhoz.

A Winmasters fogadóirodánál akár 15 000 Ft, ami 100% a befizetett tétnek. A számla megnyitásától legkésőbb 14 napon belül be kell fizetni az első tétet, hogy jogosult legyen a bónuszra. A befizetési lehetőségek Visa, MasterCard, Skrill (moneybookers), Skrill 1-tap, NETELLER, Paysafecard, Visa Electron, VISA Debit, amerikai dollárban, orosz rubelben, magyar forintban, euróban vagy cseh koronában lehetséges. A kifizetési lehetőségek pedig banki átutalásal, Skrill, Neteller, Visa segítségével lehet létrehozni. A minimum tét 100 Ft.

A sportfogadások a Winmasters fogadóirodánál a fő előnyei közé tartoznak. A sportfogadási piac jelenleg több, mint 25 sportágat tartalmaz, több, mint 24.000 on-line fogadással egyszerre. Az elsődlegescélaz, hogykínáljaaz összes globálissporteseményeket, amelyek regionális viszonyokhoz vannak igazítva. A Winmastersteljeskínálatáthét különbözőnyelven kínálja.

Az élő fogadások az egyik legnépszerűbb kínálatok közé tartoznak, és ez az oka, hogy a winmasters havonta több, mint 7 000 eseményt kínál az egész év folyamán. A winmasters ott van minden fontosabb fő fersenyen és sporteseményen, amelyek keretében több, mint 5 000 fogadást kínál naponta 16 sportágban.

 

Winmasters – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
winmasters-skrill ingyen azonnal 1000 Ft
winmasters-neteller ingyen azonnal 1000 Ft
winmasters-visa ingyen azonnal 1500 Ft
winmasters-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 1500 Ft

 

A winmasters.com oldalain mindig megtalálja az asztalokat és versenyeket, amelyek Önnek tetszenek, készen állnak a játékra. Az ügyfelei számára a póker játékok széles kínálatával rendelkezik, beleértve a cash games és Sit & Go versenyeket, Gyors Pókert, garantált versenyeket, és az egyedülálló Sit & Go játékot amely a “Twister Poker”.

A koncepció „ fogadás útközben” egyre népszerűbb. Ezért a winmasters weboldalai egyéni hordozható eszközökre vannak szabva, így az ügyfelek élvezhetik a szerencsejáték szolgáltatásokat bármely mobil telefonon vagy tabletten (iOS, Android, Windows). Winmasters a mobil eszközök számára sportfogadást, élő fogadást és számos kaszinó játékot készített.

Winmasters az ügyfélközpontúságra koncentrálja a figyelmét azzal a céllal, hogy első osztályú termékek körét kombinálva kiváló minőségű támogatást szolgáltat. Az ügyfélszolgálat elérhető a hét 7 napján nemzetközi nyelvekben, magyar nyelvű ügyfélszolgálat  hétfőtől péntekig, 09:00 és 17:00 (CET) között áll rendelkezésre e-mailben (support.hun@winmasters.com).

more infos: Winmasters “welcome” bonus