Wolves – Bournemouth 15.12.

Labdarúgás, szombat, 2018, December 15, Anglia, Premier League, 16:00

Az utolsó hetekben a vereségekkel megtört Bournemouth, aki egy kiváló szezon elejét élt át, a 17. körben az angol Premier Leaguen Wolves stadionjára utazik. Ez a csapat hála a két utolsó győzelmének, megközelítette a táblázatban, és már csak 1 pont választja a két csapatot, és talán szeretné átugorni a vendégeket a hétvégén. Bournemouth vereséget szenvedett egy hete Liverpool ellen egyértelmű 0:4 eredménnyel, hosszú 7 párbajban már nem szerzett egy gólt sem, azelőtt a nehéz párbajaiban is, mint Manchester City stadionján, vagy otthon Arsenallal és Manchester Unitedel, azonban ezeket a párbajokat elveszítette. A vendégek a gólstatisztikákban a legjobbak közé tartoznak Angliában, mivel hasonlóan, mint Manchester United az eddigi 16 párbajból 13-ban 3, vagy több gól esett a párbajban. Bournemouth a táblázat 8. helyén áll 23 ponttal, 7 győzelemmel, 2 döntetlennel és 7  vereséggel, a gólaránya 25:26. Idegenben 9 pontot szerzett 11:12 gólaránnyal és 3-0-4 mérleggel.

Wolves a gyenge november után nagyon váratlanul megverte Chelsea csapatát 2:1, amikor a kedvezőtlen 0:1 eredményt az első félidőből meg tudta fordítani gyors két góllal egy óra játékidő után. Lehetséges, hogy itt az ideje a csapat jobb időjére, mert azonnal ezután a St. James Parkban Newcastleben Wolves győzelméről csak a 94. percben Doherty döntött a végső 1:2 győzelemre. Wolves a gólokkal rosszabbul áll, a gólok száma alacsonyabb, azonban az utolsó három párbajában átlagon feletti volt a gólok száma, ezért bízom benne, hogy az folytatódni fog. A táblázatban a csapat a 10. helyen áll, 22 pontot szedegetett össze 6 győzelemért, 4 döntetlenért, a csapat 6 vereséget szenvedett. A gólaránya 17:19.  Otthon 11 pontot szedett össze 8 párbajban 10:11 gólaránnyal.

A hazai klubnak szüksége lenne vissza térni az első párbajaiba, amelyelben nagyon sikeresek voltak. Wolves stadionján a szezon elején még például Everton, vagy Manchester City sem nem tudtak győzni, idegenben pedig Manchester Unitedtől raboltak el pontokat.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,95

 

Wolves – Bournemouth 15.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote