Wolfsburg – Union Berlin 06.10.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Október 06, Németország, Bundesliga, 15:30 

Wolfsburg a német Bundesliga 6. köre után a szép 6. helyen áll és a vezető Bayern Münchenre csak 2 pont vesztessége van. És még jobban állhatna, ha a 3. körben egészen értelmetlenül nem veszített volna pontokat otthon Padenbornnal az 1:1 döntetlenben. De a jó csapatok is néha veszítenek pontokat. Most Wolfsburg otthon játszik a verseny újoncával Union Berlin csapatával. Most is Wolfsburg a kiemelt csapat, de ő volt a kiemelt a párbajban Paderborn újonc ellen is. Ez az újonc 6 párbajból csak ezt az egyetlen pontot szerezte és így a táblázat utolsó helyén áll. Wolfsvurg 3 nappal ez előtt a mérkőzés előtt az Európai Ligában játszott a francia St. Etienne ellen, ez a mérkőzés 1:1 eredménynel végződött.

Union Berlin is eddig 6 bajnoki párbajt játszott le, mindegyikben legalább 2 gól esett, íme az eredményei 1 : 2, 0 : 2, 1 : 2, 3 : 1, 1 : 1, 0 : 4, tehát 6 párbajban 18 gól, ami 3 gól egy mérkőzésre. Utoljára Union otthon játszott Frankfurt ellen 1:2, ami egy egészen kiegyensúlyozott mérkőzésnek mutatkozott, Frankfurt a második félidő folyamán 2:0 vezetésbe jutott. Ugyan a párbaj vége felé Union csökkentette a vesztességét 1:2, de már nem volt képes egyenlíteni. Union a táblázatban a 15. helyen áll 4 ponttal, a gólaránya 4:12, 1 győzelme van otthon Dortmunddal, 1 döntetlene idegenben Augsburggal és 4 veresége. Wolfsburg tavaly játszotta az egyetlen párbaját Union Berlinnel, ez 3:0 volt Wolfsburg javára, de csak egy baráti találkozóról volt csak szó, ezért nem is fontos ez az eredmény statisztikai szempontból. Read more

Gondolkodtam a lehetőségről, hogy a győztesre fogadok, de még mindig az eszemben van a Padenborn elleni mérkősés. Bár nem valószinű, hogy Wolfsburg ismét habozzon, inkább mégis a gólokra fogadok, ez talán biztonságossabb. Legalább 2 gól esik ebben a párbajban. Ha csak 2 gól esik, a tét vissza jár. De ami a legfontosabb, az esetleges 1:1 döntetlen sem nem hiba, mivel nem veszítünk el semmit. Igaz, nem is szerzünk. De a statisztikák szerint bátran fogadhatunk a 2 gólra, mert a két csapat párbajaiban van azért a gólokból elegendő.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2 gól esik  – a legjobb oddsok a Unibet fogadóirodánál  1,36