Winnipeg Jets – Los Angeles Kings 21.03.

Jégkorong, szerda, 2018  Március 21, NHL, 01:00

Winnipeg számomra az utolsó két szezonban egy olyan csapat volt, amely otthon bárkit meg tud verni. A probléma főként a védelemben van, mert a kapott gólok száma a legmagasabb az egész NHL versenyen. Ebben a szempontban Jets az idén látszólag javultak, hála ennek a Nyugati divizióban a 3. helyen vannak Nashcill és Vegas után 96 ponttal 72 párbajból. A támadásban Winnipeg kiketetlenül erős mind a négy felállításban. Kiválóan tartja magát a fiatal Kyle Connor, aki helyet kapott az első felállításban Wheeler és scheifel közott, aki már visszatért a sérülése után. A csapathoz érkezettTaul Stastny St. Louisból, aki a nagyon támadó harmadik felállításban tevékenykedik Lainal és Ehlersel. Azonnal az elsárbajban ebben a felállításban mindhárman 2 kanadai pontot szereztek és azóta rendszeresen szereznek pontokat. Patrik Laine már 15 párbajban egymás után szerzett pontokat, így az NHL új rekordját állította fel a 20 éves aluliak korhatárában.

LA csapata ma Minnesotában játszott, ahol 3:4 arányban győzött a hosszabbításban. Ez egy nagyon igényes párbaj volt, mivel mindkét csapat a tovább jutásért harcolt. LA 73 párbajban 86 pontot szerzett, a helyzet nagyon kiegyensújozott, minden pont fontos lehet a szezon végén. LA számára hátrány, hogy Kings a következő 4 párbaját idegenben játsza, tegnap Minnesotában, holnap Winnipegben, azután még Coloradoban és Edmontonban. LA csapata idegenben elégé sikeres tud lenni, egyik a kevés csapatok közül, aki idegenben több pontot szerzett, mint otthon, ami nagyon szokatlan. De az utolsó párbajokban már úgy néz ki a dolog, mindha a fárdság írakozna alá a csapat teljesítményei alá.

Ez miatt a házigazda győzelmére tippelek, mivel a kapuban Connor Hellebuyck áll, a csapat legjobb kapusa. A vendégek kapujában Jack Campbell áll, aki az NHL versenyen csak 4 párbajban állt a kapuban. A szorzó erre a tippre megfelelő.

A  mi tippünk: Winnipeg Jets győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,97

 

Winnipeg Jets – Los Angeles Kings 21.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote