Watford-Stoke 28.10.

Labdarúgás, szombat, 2017 Október 28, Anglia, Premier League, 16:00

Watford utoljára a 2006/07 szezonban játszott a Premier Leaguen, ezután kiesett és egészen 8 évig igyekezett ismét bejutni a versenybe. Ez két éve sikerült neki, és az idén már a harmadik szezont játsza. Watford nem egy olyan ellenfél volt, aki megfélelmítette volna az ellenfelét. Általában a táblázat közepén mozgott, és a tavalyi szezonban megtartotta magát szorosan a kiesési zóna felett. De az idén sokkolta egész Angliát. Tartja magát a 6. helyen és csak egyetlen pont választja az 5. Arsenaltól és a 4. Chelseatól. Ezt a szezont igazán élvezi és problémákat tud okozni sokkal híresebb ellenfeleinek is. A nyitó körben megfosztotta a pontjaitól Liverpoolt 3:3 döntetlennel,  0:2 verte meg Bournemouthot, megvédte a 0:0 döntetlent Brightonnal, amikor a 24. perc óta 1 játékossal kevesebb állt a pályán, megverte az erős Southamptont 0:2 és csak a veryeny vezetője állította meg  Manchester City 0:6 vereséggel.  De ez nem állította meg a csapatot és tovább szedte a pontjait, megverte Swanseátr 1:2, 2:2 döntetlen  West Brom-al, otthon megverte Arsenalt 2:1 és Chelseának is problémákat okozott, amikor megfordították 1:2 eredményre, de végül 4:2 vereséget szenvedtek. Egyszerűen nagyon magabiztos csapat, magabiztos játékot játszik.

Azért Stoke nem nagyon jól boldogul, 9 kör után csak 8 pontja van és a 17. helyen kuporog és csak hála a gólarányának van Everton előtt, és csak 1 pont előnye van az utolsó előtti Bournemouth előtt. Tavaly a 13. helyen végzett, és az idén semmi sem mutat arra, hogy jobb helyen végez. Idegenben csak 1 pontot szerzett 4 párbajból. Az 1:0 vereség evertontól, 2:1 newcastletől és a döntetlene West Brom-al, és 7:2 vereség City-től. A kapura csak 8 alkalommal lőttek.

Tehát minden világos. Watford óriási változásokon ment keresztül, aminek hála az idén jó formában van. Híres nevek érkeztek, beleértve az edzőt is, otthon játszák a mérkőzést, ahol sikeresek, kiváló a játékuk, és az idén mindig meglepetéseket okoznak. Stoke idegenben játszik, ahol nem nagyon sikeresek, elmentek az ismert nevek a csapattól, és mindehez nyomorúságosan játszanak.

A  mi tippünk: Watford győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,05

Watford-Stoke 28.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote