Washington-Buffalo 31.12.

Jégkorong, csütörtök, 2015 December 31, NHL, 01:05

Ez a párbaj egy visszavágó a keddi korareggeli párbajra, amikor Buffalo vendégelte Washingtont a stadionján és ahol Capitals 0:2 győzelmet aratott. Nincsen jelenleg olyan más csapat, amelynek ilyen jó sorozata van: Capitals győztek az utolsó 8 párbajban (mindegyikben rendes játékidőben), és az utolsó 17 párbajban 31 pontot szereztek a lehető 34-ből. Ez egy igazán hihetetlen teljesítmény. Egyébként, csak egyet a 15 győzelemből az utolsó 17 párbajból harcolt ki Washington a rendes játékidő befejezése után. Ez igazán tanúskodik a sorozat kivételességéről. Egészében tehát Capitals statisztikái 56 pont 35 párbajban. Dallasz után van nekik a verseny legtermékenyebb támadása – 3,09 GF/GP. A legjobb védelme a bajnokságon – 2,06 GA/GP, uralják az erő játékokat -25% sikerességgel a második legjobbak a bajnokságon, a gyengítésben 85,1% sikeresség. Egyszerűen a csapatnak nincsen konkurrense a bajnokságon.

De meg kell írnom, hogy tetszett, ahogyan Buffalo játszott Washington ellen, egy kicsit megkínozták Washington védelmét. Buffalo 36 párbajban csak 34 pontot szerzett, a támadása nem produktív, az 5. legroszabb a versenyen, a védelme átlagos, a jelenlegi formája az utolsó 5 párbajban 3 pont megszerzésére volt elég egy győzelemért és egy vereségért büntetőpárbajban. Az ellenfelek stadionján a csapat mérleglése 6-1-2-7, de utoljára idegenben erős ellenfeleket vertek meg, 3:6 Bostont, 1:2 Detroitot.

Megkockáztatom, hogy Washington rendes játékidőben veri meg a vendég csapatot, de ez nem is olyan nagy kockázat. Nagyobb kockázat a fogadás, hogy Alex Ovechkin fog gólt szereznim vagy sem. A számláján már 31 pont van, a szorzó 2,10 a lehetőségre, hogy gólt szerez a legjobb orosz gólszerző. Bízok benne, hogy ma is gólt szerez. Washington holnap korareggel bebizonyítja, hogy miért ő a legdominánsabb csapat az egész bajnokságon és a visszavágón Buffalo ellen győzni fog.

A mi tippünk: Washington győzelme rendes játékidőben – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,67 szorzóval

Rate the review