W.B.Albion – Burnley 31.03.

Labdarúgás, szombat, 2018 Március 31, Anglia, Premier League, 16:00

Az angol Premier leaguen a 32. körben West Bromwich is találkozik Burnleyvel. A helyzet a két csapatban  teljesen más. Az egyik oldalon WBA áll, amely jelenleg egyértelműen a táblázat utolsó helyén áll, a számláján csak 20 pont van 31 találkozóból, bennük 3 győzelmet szereztek, 17 esetben vereséget szenvedtek. Nem nagyon állnak jobban a hazai párbajokban sem, ahol csak 2 párbajt nyertek meg. WBA formáját tragikusnak lehet mondani, mert az utolsó 7 párbaját elveszítették, így a legrosszabb csapatnak lehet őket mondani, ahol a forma a legrosszabb az egész versenyen. A vezetőségben sem jobb a helyzet, mert a vezetőség pénzügyi problémákat valt be, így tehát kérdéses, hogy a játékosok kapnak-e bért. Éppen ez döntő, hogy hogyan állnak maguk a játékosok a problémához, hogy hajlandóak-e lesznek harcolni ebben a helyzetben. A párbajig WBA-nak két játékosának is meg kellene gyógyulnia, az egyik Daniel Sturridge, erősítés Liverpoolból, a másik Chadli lenne. Ha ez a két játékos játszhatna, akkor javulna a csapat támadó képessége.

Burnley sokkal jobban áll, a táblázatban a 7. helyen vannak 43 ponttal. A 6. helyre, amely bebiztosítaná nekik a harcokat az európai kupákért, és ahol éppen Arsenal áll, Burnley 5 pontot veszít. De 3pont előnyük van Leicester előtt, amely a 8. helyről kaparkodik a hátára. Burnley az utolsó két találkozóját megnyerte, amikor először otthon Evertonnal bírkózott meg 2:1 arányban, és az utolsó körben meglepte a kínlódó West Ham csapatát, amikor idegenben 0:3 győzelemmel verte meg a házigazdát. Burnley egészen jól megbánik a párbajokkal idegenben, most egy következő kihívás vár a csapatra. A csapatban nem találunk híres neveket, talán Lennon Tottenhamból, vagy a legjobb gólszerző az ausztrál Wood.

WBA kínlódik, mint a pontokkal, úgy a formájával, a vezetőség is bevallotta, hogy nem működik minden úgy, ahogyan kellene, de van még itt egy elméleti lehetőség a versenyben, ha a játékosai mindent beleadnának a harcokba. Semmit sem veszíthetnek, ha nyílt játékban fognakj játszani.

A  mi tippünk: Burnley nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,54

 

W.B.Albion – Burnley 31.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote