Voracek kétszer megalázta a Neuvirthot. Világklasszis dicsérte a kapust

Philadephia az utolsó Buffalo 2: 3-ra esett a raidek után, és kedd vesztesége után elvesztette a pontot a play-off versenyeken. Voráček de legalább megállt fényképezés gyors – 9. percében a harmadik időszak küldte a korongot ugrál szög kis térbe a pálca és Neuvirth képest 2: 2 és elrendezve, hogy a szabály az időben.

„Természetesen én ez segít. A lényeg az, hogy egy pontot kaptunk ebből a célból “- mondta Flyers csatár négyperces szünet után. Röviddel a cél után egy újabbat szerezhetett, amikor jó pozícióba került, jobbra és Másnapot másodpercig lőttek. De ezúttal a korong visszahúzódott a botról.

“A harmadik harmadban volt néhány esélyünk. Szégyen, hogy nem adtak nekik egy ilyen kis mérkőzést.Szombaton lehet számítani Nashville, a legjobb csapat a bajnokságban, ez nem lesz könnyű „, mondta, hogy a teljes Voráček küldött a Cseh kapus Sabres négy lövés (rúd nélkül) – hárman Neuvirth elpusztult. Csendesen dolgozott, jól mozgott, a korongjai nem néztek ki. Összesen 38 házi lövés közül 36 lőtt el.

“Nagyszerűen nézett ki. Hányszor Buffalo tartotta a vizet. Nagyszerű volt még egy hete, amikor velük játszottunk. Ez egy jó kapus, hogy ő megy, nem vagyok meglepve, „dicsérte huszonöt Voráček egy évvel idősebb honfitársa.

Azt aztán mindig meghaladta a razziák, amelyben tesz egy szép forhendovým Deke.

“Ez irreális. Ez a sebesség és a raid…Azt hittem, hogy lõni fog a lábai között, végül is türelmes volt, mint én, és pontosan ezt tette – mondta Neuvirth Vorakek címére. Világszínvonalú játékos, és amikor a jégen volt, Mindig tudták, hogy ott van, és figyeltünk rá. “- közölte Buffalo. Nem tudtam, mit kell tennem mielőtt eléértem. Először azt hittem, lőni fogok a lábam között – ismerte el Voracek. “Ha jól haladok, több lehetőségem van a pontszámra, mint ha a lábam nem.Mivel a korongot, hogy olyan helyekre, ahol azt kapnánk. „

De annak ellenére, Voračka megalázott kétszer, a díjat végül örvendezett Neuvirth. “New Jersey-ben és Phillyben játszottunk, három pontot tettünk és ez arany számunkra” – mondta. „Flyers szüksége minden pontján, és örülök, hogy van nekik szerencsétlen.”

Ez a „kellemetlenség” közelebb lehet a találkozó csütörtökön Cseh mez vetekszik a májusi bajnoki Prágában másik darab.

Rate the review