Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets 17.05.

Jégkorong, csütörtök, 2018  Május 17, NHL, 03:00

Bár a jégkorong rajongóit éppen a jelenlegi VB fojlalkoztatja, a tengerentúlon az NHL döntő párbajait játszák mostanában. Vegas Golden Knights és Winnipeg Jets az alap részben egymás után végeztek a Nyugati divizióban csak egy apró 5 pont külömbségével Winnipeg javára, erre nem túl nagy tekintetet áldoznák, inkább nézzük a play-off eredményeit, amelyek ismét nagyon kiegyecsúlyozottak. Winnipeg meglepő volt éppen az eredményeivel idegenben, mert 6 párbajból, amelyeket lejátszott eddig, csak 1 párbajt veszített el rendes játékidőben, ez Minnesota ellen volt a nyolcaddöntőben. A másodikat megnyerte és neki is hála tovább jutott a negyeddöntőbe, ahol várta már az alap rész legjobb csapata, Nashville Predators. Ez már csak volt egy csata! De Winnipeg jól irányította a dolgait. Azonnal az első párbajában idegenben 1:4 arányban győzött, és csak ezután szenvedett 5:4 vereséget a hosszabbításban, következtek ismét győzelmek és a veresége otthon. Winnipeg Nashvillet idegenben 2:6 arányban megsemmisítette, a dolgok úgy néztek ki, hogy otthon a sorozatot befejezik, de Nashville ezt visszaadta 4:0 győzelme által. A döntő 7. találkozóban Winnipeg ismét összeszedte magát és idegenben Nashvillet 1:5 arányban megverte. Nem érdemes őket tehát alábecsülni idegenben.

Vegas egészen világosan megbírkózott 4:0 arányban Los Angeles csapatával a nyolcaddöntőben, ami várható is volt, ugyan nem ilyen simán, de várható. A negyeddöntőben Vegas San José csapatán keresztül jutott 4:2 arányban.

A fontos az, hogy Winnipeg április elejétől idegenben 9 párbajból csak 1 párbajt veszített el 60 perc után. Az első két hazai párbajban, bár csak 1 pontot szerzett,Vegas csapatától jobb volt. Ez a sorozat is 6, vagy 7 kiegyensúlyozott párbajból áll majd össze, beleértve ezt, amelyik már a harmadik a sorozatban. Fogadni Winnipeg győzelmére szeretnék döntetlen nélkül, ami jó, mert a döntetlen esetében a tét vissza jár. Sok szerencsét!

A  mi tippünk: Winnipeg győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,18

 

Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets 17.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote