Valencia – Getafe 18.04.

Labdarúgás, szerda, 2018, Április 18, Spanyolország, La Liga, 19:30

Valencia soraiban igazán kiváló játékosok vannak, elsősorban Geoffrey Kondogbia középpályás, Gonçalo Guedes a szárnyon és Rodrigo az élen jó benyomást tesznek a rajongókra. De gyakorlatilag mind a 11 játékost említhetnénk, például Gabriel Paulista, vagy a kapuban Neto, Simone Zaza támadó az élen, José Gayà szélső védő és a többiek is kiváló játékosok. De sajnos van egy rosz hírünk is, az említatt José Gayà és Geoffrey Kondogbia kártyabüntetése tart. José esetében ez nem olyan komoly, mert Valenciának van minőségileg hasonló helyettese Jeisona Murillo személyében. Sajnos, Geoffry esetében a helyettese a minőségileg hasonló Franciska Coquelina sérült, és a további helyettese Nemanja Maksimovic majdnem semmit még nem játszott. Így Marcelino edzőnek változásokat kell tennie a csapatban. De ennek ellenére mivel otthon játszanak, ez talán nem lesz olyan tragikus a csapat számára.

Getafe eredményei is a helyzetére tekintve elégé tisztességesek, de a játékuk elsősorban az ellentámadásokra van építve. Utoljára megverték Espanyol csapatát, bár a párbaj harmadát csak tízen játszották. Ennél a csapatnál is hiányoznak majd játékosok, Mathieu Flamini középpályás piros kártyát kapott, így csak a tribünről figyelheti a párbajt. Az idén nem játszott sok párbajban, ezért talán nem nagyon fog hiányozni. Azonban Ángel Rodríguez támadó az élen már hiányozni fog, nert sárga lapokat szedett össze, Getafe legjobb gólszerzője 12 pontos találatot szerzett eddig. Majdnem biztosan Loïc Rémy helyettesíti, ha az edző nem változatt a csapat összeállításán. Loic nem szokott rendszeresen játszani, és egyaránt a formája sem nem olyan, mint Angelé, eddig a szezonban 5 gólt szerzett, utoljára Decemberben.

Ha Geoffrey Kondogbia játszhatna, nagyobb bizalommal fogadák a házigazda győzelmére, mivel azokhoz a játékosokhoz tartozik, akik a pályán elvégzik a legtöbb munkát. Mivel Getafe is a fontos játékosa nélkül játszik, Valencia marad a kiemelt csapat a párbajban.

A  mi tippünk: Valencia győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,55

 

Valencia – Getafe 18.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote