Unibet pariuri sportive

Unibet pariuri sportiveUnibet este o societate comercială la bursa de la Viena. Este considerat unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de pariuri online. Rapoarte economice pot fi găsite pe Unibet.org. Compania are peste 20 de milioane de clienți din întreaga lume care pot folosi toate produsele, inclusiv poker online, cazinou, jocuri și pariuri sportive.

Unibet are 1400 de angajați, 800 dintre ei chiar în Viena. Veniturile Unibet au fost de necrezut 800 de milioane de euro, 200 de milioane din care au fost pariuri sportive. Unibet este un sponsor pe termen lung al seriei Bayern Munchen, Real Madrid și MotoGP.

Bonus 30 £ / € – înregistrare Unibet!
Inscrie-te
Toată lumea care are vârsta de 18 ani poate să-și creeze un cont. Mai întâi trebuie să completați câteva informații pe pagina Conectați-vă acum. Dacă depuneți sau retrageți mai mulți bani, vi se poate solicita să vă dovediți identitatea.
Pariuri la Unibet
Unibet are cu siguranță cea mai mare gamă de evenimente pe care puteți să pariați. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune birouri pentru pariuri live. Pariurile de fotbal includ toate ligile europene, inclusiv ligile inferioare. Puteți paria pe câștigătorul meciului, OVER / UNDER etc. Aceleași stări pentru meciurile de hochei. Puteți paria pe toate ligile europene și, de asemenea, la NHL. Alte sporturi includ în special tenis și baschet

Oferta cotelor
Unibet este o companie de pariuri pentru pariorii de agrement. Nivelul impar este de obicei 91,5%, ceea ce face Unibet ca un birou mediu. De asemenea, jucătorii avansați ar putea îndeplini limitele pariurilor foarte curând. Cu toate acestea, dacă nu pariați pentru mii de euro, Bwin este o alegere excelentă pentru dvs.

Depozite și retrageri
Puteți utiliza o gamă largă de metode de plată. Utilizarea de portofele electronice, cum ar fi Moneybookers / Skrill sau Neteller, și transferul bancar, este fără taxă. Utilizarea cardurilor de credit Visa, Visa Electron și MasterCard vă costă 2% din tarif. Retragerile sunt gratuite, dar puteți aștepta până la 5 zile pentru banii dvs.

Relații Clienți
Comunicarea cu suport rulează prin șabloane prescrise și pentru rezolvarea reală a problemelor pe care trebuie să le treci întotdeauna către o persoană reală. Cu toate acestea, dacă faceți acest lucru, suportul tehnic poate rezolva orice problemă.

Rate the review