Udinese-Napoli 26.11.

Labdarúgás, vasárnap, 2017 November 26, Olaszország, Serie A, 15:00

Az olasz Serie A már a 14. körében tart, benne találkoznak Udinese és Napoli csapatai is vasárnap délután. Udinese jelenleg a táblázatban a 14. helyen áll 12 ponttal 4-0-8 mérleggel és 18:23 gólaránnyal, ami 3,4 gól átlagban egy párbajban. A legutolsó találkozóján teljesen leégett otthon Cagliari csapatával, ezt a mérkőzést 0:1 arányban veszítette el. Az elemzésemben azt javasoltam, hogy fogadjunk arra, hogy mindkét csapat gólt szerez, ez azonban nem jött be, és erre a mérkőzésre nem is vonatkozott a gólok átlag száma. Azelőtt Udinese otthon győzött Atalantával 2:1 arányban és Sassuoloban 0:1. A hazai mérlege 3-0-4 és 12:13 a gólaránya, ez a 12 helyre elég a táblázatban a hazai párbajokat illetően. A múlt mérkőzésben tehát lehalylította magát és most ismét fel kell neki nehezen egyenesedni. Ugyanis a verseny vezető csapata érkezik vendégnek az Udinesei stadionra. Ez senki más, mint Nápoly.

Ahogyan említettem, Nápoly a táblázatot vezeti , a számláján 35 pontja van 11-2-0 mérleggel. A csapat gólaránya 34:9. Nápoly együtt Inter-el az utolsó két csapat a versenyben vereség nélkül. Egyúttal a második legjobb támadása van, több gólja már csak az „Öreg hölgynek” van. Nápoly a múlt fordulóban AC Milánot vendégelte, ebből egy 2:1 győzelme lett. Hétközben pedig a Bajnokok Ligájában játszott, amikor Shakhtart vendégelte. Az első félidőben Insigne hozta vezetésbe a csapatot és a másodikban még két góllal a végső 3:0 győzelemig jutott. A csapat így növelte az önbizalmát és ezzel nyugodtan indulhat Udinesebe a találkozóra. Napoli a párbajokban idegenben is vezeti a táblázatot, itt 6-1-0 a mérlege és 17:6 a gólaránya 7 mérkőzés után.

Nápoly elhatározott lesz, hogy az idén megszerezze a bajnoki címet, ehez 2 tényező is mellette beszél. Az egyik, hogy Juventusz formája nem éppen káprázatos, mint a múlt szezonokban, és a másik, hogy maga a csapat az idén nagyon jól játszik. A csapat már hosszabb ideig együtt van, össze vannak szokva. Insigne, Mertens, Callejon egyUttműködése nagyon kiváló és nagyon szép is. Utoljára Chievoban Nápoly ugyan pontot veszített, de ez most nem következhet be, ha a bajnoki címre akar gondolni. Nápoly győzni fog, és a párbajban legalább 2 gólt látunk.

A  mi tippünk: Nápoly győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,36

Udinese-Napoli 26.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote