Udinese-Cagliari 19.11.

Labdarúgás, vasárnap, 2017 November 19, Olaszország, Serie A, 15:00

Udinese jelenleg a táblázatban a 13. helyen van 12 ponttal 4-0-7 mérleggel és a csapat gólaránya 18:22, ami 3,6 gólt jelent egy találkozóra. Udinese sok pontot veszít idegenben, amikor 5 esetből csak egyszer szereztek idegenben pontokat, ez a győzelemért volt Sassuolo pályáján az utolsó előtti párbajban. A hazai mérlege pedig 3-0-3 és a gólaránya 12:12, tehát 4 gól egy párbajban. Az utolsó párbajban Atalantával mérte az erejét, ezért az olyan fontos 3 pontot szerezte meg a 2:1 győzelemért. Udinese nagyon jó játékot ad elő , és szerintem csak az idő kérdése, hogy mikor fog előre tolakodni a táblázatban. Udinese hazai pályán erős tud lenni. A csapat egy párbajjal kevesebbet játszott eddig, mint a vasárnapi ellenfele.

Cagliari jelenleg azonnal Udinese mögött van a táblázatban, de ahogyan már említettem, 1 párbajjal többet játszott le. A 14. helyért 12 pontja van 4-0-8 mérlege és a csapat gólaránya 11:21, ami 2,7 gól egy párbajra átlagban. A csapat védelme így problémásnak tűnik. Az utolsó párbajban a csapat képes volt győzni, amikor otthon Veronával bírkózott meg, amely a kiesési poziciókon mozog. A párbaj a házigazda javára 2:1 eredménnyel végződött. Az utolsó előtti párbajával is a csapat megbírkózott, ismét egy csapattal, amely a kiesési vizeken úszik, Beneventoval 2:1 győzelmet aratott. Cagliarinak így otthon sikerül szedegetni a pontjait, de idegenben ez nyomorúság. Idegenben a mérlege 1-0-5 és a gólaránya 4:13. Az egyetlen győzelmet idegenben Spal újonc stadionján szerezte.

Tehát hogy az egészet összefoglaljuk. Cagliari az idén idegenben nagyon nyomorúságos, nem megy neki a játék, de ez nem meglepetés ennél a csapatnál. Tavaly is ez nagyon hasonló volt. Idegenben a mérlege 3-2-14 volt és a gólaránya 17:42. Röviden, ez egy olyan csapat, amely idegenben egyszerűen nem tud játszani. Azért Udinese ptthon egészen szépen játszik. A játéka sokkal jobb ahoz, hogy a csapat a 13. helyen legyen, ezért azt várom, hogy lassan kaparkodni fog felfelé a Serie A versenyében. Legalább 2 gólt szereznek a házigazdák, és szerintem ők lesznek a győztesek is.

A  mi tippünk: Udinese győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,98

Udinese-Cagliari 19.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote