Tottenham-Liverpool 22.10.

Labdarúgás, vasárnap, 2017 Október 22, Anglia, Premier League, 18:00

Előttünk az angol Premier league 9. köre, amelyben Tottenham is találkozik Liverpoollal. Spurs jelenleg a táblázatban a 3. helyen áll 17 ponttal 5-2-1 mérleggel és 15:5 gólaránnyal. A csapat az idei szezonban is jó eredményeket mutatott a tavalyi szezon után. 2014 óta, amikor a csapatot Mauricio Pochettino vette át, Spurs emelkedik. A csapat menedzsere nagyon friss arcot nyomott a csapatba. A Kakasok nagyon látványos, támadó focit mutatnak. Fontos a számukra az is, hogy a vezetőség bízik a saját játékosainak és nem fektet túl sok pénzt fejtelenül az erősítésekbe. Ez helyett inkább bízik a csapat összhangjában, és ez a taktika eddig kifizetődő. Nagyon lehet ezt ugyanis látni a pályán is, minden játékos tudja, hol van éppen a honfitársa. A Premier League-ben 3 győzelem áll a csapat mögött, amikor fokozatosan megbírkóztak West Hammal 2:3, ezután Huddesfiel ellen 0:4 győzelme volt, majd utoljára a hazai győzelme Bournemouth ellen. A csapat legnagyobb sztárja Harry Kane, akinek a számláján már 6 pontos találat világít. A játékot Christian Eriksen alkotja.

Liverpool eddig a táblázat 8. helyén van, 13 ponttal 3-4-1 mérleggelés 13:12 gólaránnyal. A rajongók egészen biztos többet vártak a csapattól Jürgen Klopp vezetése alatt. Igaz, hogy a csapatban még nem olyan régen van, de a csapata rosszabbul áll, mint az elődjével. Liverpool két döntetlent játszott, amikor először Newcastle-ben kiharcolt magának 1:1 döntetlent és ezután Manchester Uniteddel gólok nélkül játszott a két csapat, tehát 0:0 eredménynel. Liverpool nem számíthat Mané-re, aki a csapat támasza, így Firminho és Coutinho brazil duónak Mohamed Salah segít be.

Ebben a párbajban több gólt is várok, mivel Klopp tud azért hatni a csapatra és motiválni a játékra a nagy találkozókra. A héten mindkét csapat játszott a Bajnokok Ligájában, Liverpool Maribort 0:7 verte meg, Tottenham Real Madriddal 1:1 döntetlent játszott. Spurs nagyon jó teljesítményt mutatott, tehát mindkét csapat motivációja kiváló. Sok támadás lesz és remélem, hogy több gól is.

A  mi tippünk: A két csapat legalább 1,5 gólt szerez – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,22

Tottenham-Liverpool 22.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote