Tottenham – Huddersfield 03.03.

Labdarúgás, szombat, 2018 Március 03, Anglia, Premier League, 16:00

Kétségtelenül ez egy nagy párbaj lesz Huddersfield számára. Vissza térnek Wembley-re, ahol 2017 Május 29.-én bejutottak  a Premier League versenyére. Persze, a párbajok a bajnokság legjobb csapataival, rendelkeznek egy kis bájjal. Két olyan csapat találkozik, amely a táblázat ellenkező oldalán van. Huddersfield harcol a megmentéseért a legnagyobb versenyben és a házigazda Tottenham pedig a TOP 4 helyért. Nagyon érdekes a tekintet a gólszerzések statisztikájára is. Tottenham kevesebb gólt kapott, mint ahogyan Huddersfield képes volt szerezni. Kevesebb gólt, mint a házigazda Kakasokmár csak a klubok Manchesterből kaptak, és kevesebb gólt, mint Huddersfield szereztt, csak Swansea és west Brom szereztek. A házogazda Kakasoknak igazán jó a formájuk, és főként meg van nekik a kiváló gólszerző Harry Kane. Ez a játékos intézte el a 3 pontot is Crystal Palace stadionján az utolsó párbajban, ahol csak néhány perc-el a vége előtt döntött. Kane a legjobb gólszerző a bajnokságon, 27 párbajban 24 gólt szerzett, így a házigazda ismét csak erre a játékosra támaszkodik.

Huddersfielnek a TOP csapatokkal egyáltalán nincs jó mérlege. Az egyetlen győzelmét a hazai párbajban Uniteddel szerezte, amelyet 2:1 aránnyal nyert meg. A többi párbajban nem szerzett egy pontot sem. A legközelebb a ponthoz a hazai párbajban volt City-vel, amikor a félidőt megnyerte, de az erős City megfordította a párbajt és a házigazdát Sterling góljával küzdték le a 84. percben. Ha a párbajt két hete játszották volna, senki sem nem kételkedett volna Tottenham győzelméről, de Huddersfield végre áttörte a gólszerzési pecchet az FA Kupán, amely párbajt Birminghamban megnyert, itt 4 gólt szerzett. Ugyan ezután az Old Traffordon 0:2 vereséget szenvedett, de a Premier league utolsó 2 körében 6 gólt szereztek és teljes pont számot.

Mindkét csapat győzni szeretne, az egyik nem szeretne kiesni a versenyből, a másik a legjobbak mellett szeretne maradni, Tottenhamra alacsony a szorzó, így fogadjunk a gólok számára, kevesebb, mint 3 gólt szerez a két csapat.

A  mi tippünk: kevesebb, mint 3,5 gólt szerez a két csapat – a legjobb oddsok az Bet365 fogadóirodánál 1,56

 

Tottenham – Huddersfield 03.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote