Tottenham – Ajax Amsterdam 30.04

Labdarúgás, kedd, 2019,  Április 30, Bajnokok Ligája, 21:00

Ajax jelenleg nagyon jó formában van, ez ezt elsősorban a kiváló támadásának köszönheti. Neki van a legnagyobb érdeme azon, hogy Ajax az utolsó 4 bajnoki körében öszesen 13 gólt szerzett, sőt, még a kiváló Juventusz ellen is játszott, amelyet 1:2 végeredménnyel vert meg Olaszországban. Ezért nem csoda, hogy ez a holland egység már a bajnokságán lenyűgöző 111 gólt szerzett, ami átlagban több, mint 3 gól egy mérkőzésben. Utoljára a minőségéről Vitesse is meggyőződhetett, aki Ajax stadsionján 4:2 eredménnyel szenvedett vereséget. Így Ajax jelenleg a holland bajnokság táblázatában az első helyen áll jobb gólaránnyal, mint a második PSV. Ajax játékstílusa az agresszív támadás, kiváló munka a pálya közepén és sok, tehetséges fiatal játékos a pályán.

Ellenük Tottenham játszik, ez a csapat határozottan támadó típusú csapat és problémek nélkül tud gólokat szerezni, ezt az eredményei is tanusítják, az utolsó 10 párbajából nyolcban szereztek gólokat, beleértve olyan ellenfelekkel is, mint Liverpool, Arsenal, vagy Dortmund. És éppen Dortmund győződhetett meg a csapat minőségéről a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, Angliában 3 gólt kapott tőle, a végeredmény 3:0 volt. A visszavágón Tottenham 0:1 győzött. Így jutott Tottenham a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben pedig Manchester Cityt selejtezte ki. Otthon 1:0 győzött, Manchesterben ugyan 4:3 vereséget szenvedett, de ez mégis elég volt a tovább jutáshoz.  De Tottenhamnak elsősorban a védelmén lenne szükség dolgozni, mivel a védelmük mistr ez az angol egység 4 párbajából hárat elveszített, utoljára otthon a hazai bajnokságon West Ham ellen 0:1, amivel nagyon komplikálta a helyzetét a hazai bajnokságon.

Tekintettel arra, hogy Milen két klub áll egymással szemben, nem a győztesre fogadok, mivel a helyzet komplikált, mindkét csapatnak vannak gyengéi és előnyei, de ami biztos az, hogy a két csapat gólokat tud lőni nehéz ellenfeleknek is. Ha a mérkőzés óvatosabb lesz, akkor is szerintem minimum 2 gólt láthatunk a párbajban. A csapatok igyekezni fognak a legjobb lehető eredményt elérni.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,0 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál  1,50

read more: casa de apostas Bet365

 

Tottenham – Ajax Amsterdam 30.04 5.00/5 (100.00%) 1 vote