Törülközőt! Vagy amikor gyűjtő labdák dühösek tenisz bálványok

A végén a játék, mert a kollektor dobott golyó egy teniszlabda. Ezt követően átadta neki eltérő ő annyira vágyott. „Kellett ugyanaz. És én abban a pillanatban, mint egy őrült, úgyhogy csináltam valamit, ami nem történt meg, „megbánta.

tól umpirového játékvezető kapott figyelmeztetést. Harcolt az érzelmekkel, de elismerte a meccs után: „Ők csak gyerekeknek. Nem tudnak segíteni. ”

De ezek gyakori áldozatai játékos gyűjtögető harag.

A világ egyik vezető ijeszt

Több száz gyűjtők a Grand Slam tornák és a kisebb teljesíteni álmok. Tudják mozgatni a közvetlen közelben tenisz csillag. Ez egy megtiszteltetés számukra, amikor szolgált a labdát, törölköző, csak törődnek a kényelmet.A másik oldalon a szeretet gyakran viszonzásra nem.

nick kyrgios Párizsban az egyik fejlécek nyomatékosan azt kiabálta: „törölközőt” Like Strycova kapott egy figyelmeztetést, de ellentétben vele nyegle ausztrál ellenállt: „Azt mondta, hogy csak egy kicsit hangosabban. A nézők volt hangos. Nem vártam meg, hogy el van némítva. „Home

Az elmúlt évben a döntőben a verseny Miami ismét Novak Djokovič kiabált felé játékos dobozt. Az egyik fejlécet csak átnyújtott neki egy törülközőt, dühösen vette a szerb teniszező továbbra henceg. Gyűjtő rémült Djokovic felemelte a fejét, aztán megfordult és elment.

A világ vezető később bocsánatot kért keresztül videót. „Ordítottam a csapat frusztráció.Amikor megláttam a rekordot, hogy volt egy gyűjtő, bűntudatot éreztem. Nem volt szándéka, hogy fáj vagy ijeszteni őt. Talán, bocsáss meg. “Home

való keverés jelenet

Incidens a férfi és az áramszedő futhat sok mindent . Frusztráció. Türelmetlensége. És mivel a franciaországi és a nyelvi akadályokat. „Te mondd el nekik szeretne egy törülközőt – és nem tudják, hogy ez mit jelent. Ez azt eredményezi, frusztráció, „mondja Strycova.

szedők utasítást, hogy maguk is a színpad közepén. Ezek keverednek, és hozzájárul a zökkenőmentes a mérkőzést. Előfordul azonban, hogy ők keresnek a figyelmet anélkül, hogy ők maguk akartak.

Azt is megütni a labdát. Ők lehet fogni egy teniszlabda repülő élesen.Ausztráliában, a forró néha elájul.

“És én egyszer történt, hogy szegény kollektor szükséges pisilni, és végül nem bírta elviselni…” ő Lucie Hradecká.

Ezek csak gyerekek

Teniszezők általában felismerik, hogy milyen nehéz és gyakran hálátlan feladat gyűjtögető alávetni. De az érzelmek erősebbek akaratukat dominálnak. „Ha valaha vynadám az trivialities, így sajnálom. Szemére veti rám sokáig a fejében. És én magam csak egy nyúlbéla, ha nem tudom irányítani a fejét, és rájuk abban a pillanatban jó „, mondja Strycova.

tenisz játékosok nem jelenne fejlécek és barátságos arcát.Jo-Wilfried Tsonga és Carla Suárezová az idei Australian Open segített gyűjtögető szóló, a bíróság hányingerem.

Djokovic ismét a megelőző évben a Roland Garros úgynevezett fiú fölötte meg kell szakítania a mérkőzést gazdaság esernyő, hogy mellette ült. Aztán átnyújtott neki egy üveg vizet és csengő vele.

Strycova rájön, hogy nem érdemli meg gyűjtögető tőle harag. „Van érzelmek feléjük jobb szabályozás. Ők csak a gyerekek, és nem a legjobb, hogy lehet. Ez nem az ő hibája, ha valami elrontani. „Home

De a következmények gyakran úgy érzik túl jól.

Rate the review