Toronto-Florida 27.3.

Jégkorong,péntek, 2015, Március 27, NHL, 00:30

NHL

Florida esélyei a play-off-ra már csak tisztán elméletiek, de a csapat az utolsó leheleteig fog harcolni. A gyenge Toronto ellen a vendégeknek szolíd alkalma van a teljes pontszám megszerzésére. Egy fantasztikus formában Brandon Pirri van, aki az utolsó 5 párbajban négyszer talált a hálóba, az utolsó párbajban legalább sikeres volt a büntetőben. Torontó formája pedig jellemző egy olyan csapatra, amelynek már hosszabb ideje nincsen esélye bejutni a selejtezőbe. Az utolsó tíz párbajban csak egyszer volt képes győzni, a kanadai klub nagy gyengéje a kapus. Így a szezont már csak kötelességből fejezi be, a játékosai kímélik magukat a közeledő VB –re, borzalmas hokit játszonak és a pontjait osztogassák ide – oda. Torontonak nincsen mit veszítenie. A csapatban már semmi sem működik úgy, ahogyan kellene neki. Az utolsó 13 párbajban győzött a tragikus Buffalo ellen, és még éppen Florida ellen. De éppen ez volt az a híres párbaj, amikor Florida mindkét kapusa megsérült, ami mutatkozott az eredményen.

Floridának a nyolcadik Ottawára nyolc pont hiánya van, egy párbajjal több van neki, így hogy megtartja az esélyét, ma feltétlenül győzni kell a csapatnak. Az utolsó nyolc párbajból három veresége van, de olyan csapattal, amelyek az idén igazán sikeresek, Tampa, Rangers, Montreal. Florida még nem adta fel, szüksége van egy győzelmi sorozatra. Az utolsó körökben a közvetlen versenytársai várnak rá, mint Boston és Ottawa, még semmi sem nincsen elveszítve.

Fogadni Florida győzelmére fogok fogadni, a kevésbé bátrak fogadhatnak a dupla esélyre döntetlennel. Lehetséges próbálkozni a gólok számára is, amelyből legalább négyet látnak a nézők.

A mi tippünk: Florida győzelme – a legjobb oddsok a Winmasters fogadóirodánál 2,02 szorzóval.

Rate the review