Texas Stars – Toronto Marlies 08.06.

Jégkorong, péntek, 2018  Június 08, AHL, 02:00

A döntő harcok folytatódnak csütörtökről péntekre is egy következő Texaszi párbajban, éjszaka kedről szerdára egy fontos pontot a vendégelő Torontó szerezte 1:2 győzelem után. Az első találkozóval egy durva lövöldözés után szintén Torontó bírkózott meg ptthon 6:5 arányban és néhány nappal később a második párbajban Texas nyert 1:2 arányban és így Kanadából egy értékes pontot vitt haza a döntő sorozatba. A párbaj kiemelt csapata minden bizonnyal Toronto Marlies lesz, ahol tippelném a gólszerzőt is, ez Trevor Moore lenne, a harmadik játékban egy gólpasz sikerült neki.

Ez a 23 éves fiatal játékos, aki a bal oldalon játszik, együtt a svéd kollégáival Johnssonnal és Grundstrommal a csapat legjobb gólszerzői 6 góllal, ezekhez 9 gólpaszt adott hozzá. Utoljára éppen az első párbajban volt sikeres a vad 6:5 lövöldözésben. Trevor Moore a második párbajban a legtöbb lövést szerezte a csapatából, hármat, az utolsó párbajban ismét hármat, és egészében a második helyet tartja magának Torontóban, mint egy játékos, aki a legtöbb alkalommal igyekezett kilőni a korongot, 43 lövése volt 16 párbajban. Várható, hogy a párbajban legalább is lövésekből nem lesz kevés, bár már két alkalommal egymás után nem igen láthattunk gólokat, talán fordul a helyzet ebben a párbajban. Torontonak volt az alap részben a harmadik legjobb támadása az egész AHL versenyen. Texas ugyan az 5. helyen végzett a Nyugati konferenciában, azonban negatív 223:231 gólaránnyal.

Dowling a döntő sorozatban pedig talán a legjobb játékos texas csapatában. Az egész play-off folyamán húzza a csapatát és 18 párbajban 13 pontot szerzett 3 gólért és 10 gólpaszért. A döntő sorozatban 3 párbajban 4 pontot szerett 1 gólért és 3 gólpaszért. A gyorsaságával képes Marlies védelme mögé is bejutni, amit a múlt párbajban is megmutatott, azonban itt nem sikerült neki gólt szerezni. Fogadni talán a vendégek győzelmére fogok, aki szeret a gólszerzőkre fogadni, a két feljebb nevezett játékosra fogadhat.

A  mi tippünk: Toronto Marlies győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,99

 

Texas Stars – Toronto Marlies 08.06. 5.00/5 (100.00%) 1 vote