Szerbia – Chile 04.06.

Labdarúgás, hétfő, 2018, Június 04, Nemzetközi baráti találkozó, 20:00

Az előkészülő párbajt az osztrák Grazban játszák. Szerbia Írország, Wales, Ausztria, Grúzia és Moldávia társaságából átharcolta mgát a VB-re és ez egy következő bizonyíték arra, hogy a labdarúgás Szerbiában jó minőségű focistákat tud felnevelni. Ezen túlmenően, Szerbiának a növendékei is jó minőségűek, az ifjúsági csapatok néhány évvel ezelőtt, úgy tudom, hogy a VB 20 –as versenyt is megnyerték. Ezzel egyaránt a fiatalokat is sikerül nekik  lassan beépíteni az A csoport vállogatottjába. A játékosai szerte európában kiváló klubokban játszanak, Liverpooltól Manchester United, Fiorentina, Benfica, AS Rómán keresztül egészen Bremen csapatáig. Nem mindenhol ugyan a szerbek a csapataik táaszai, de a szerbek potenciálja igen jelentős.

Chile már az előkészülő párbajban május végén 2:3 arányban képes volt vereséget szenvedni Romániától. Románia nem játszik majd a VB-én, mivel nem jutott át a selejtezőn és csak a 4. helyen végzett. Szerbia a csoportját megnyerte, bár „csak” Írország, Wales, vagy Ausztria volt a csoportjában. Szerbia szerintem egy hasonló ellenfél lesz, mint Románia, ha nem jobb! Az előkészületben 2 gólt kaptak Marokkótól 1:2 eredménnyel, Dél-Kórea is adott nekik egy gólt 1:1 döntetlennel. A kölcsönös mérkőzésben 2012-ben Szerbia 3:1 arányban nyerte meg a párbajt, ez a gól azt mutatja, hogy ismét mindkét csapat gólt fog szerezni. A szerbeknek tehát megvan a jó minőség.

Chile Európába gyenge csapattal érkezett, úgy B, vagy C csoport szinten, ahol hiányoznak a hagyományos támaszok a csapatban, a tapasztaltakból nevezzük a védelemben Medelt, tegyük fel Rocot, de még ő sem nem akadájozta meg a 3 gólt a románoktól, ezek nem is játszottak teljes felkészültségben. Chile mindha csak próbálgatná az újoncait, a csilei liga játékosait. Ezen túlmenően a hazai környezet is hiányozni fog nekik, mivel sokan nem is voltak Dél-Amerikán kívül eddig. Szerintem mindkét csapatr gólt szerez

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,00

 

Szerbia – Chile 04.06. 5.00/5 (100.00%) 1 vote