Swansea – Southampton 08.05.

Labdarúgás, kedd, 2018 Május 08, Anglia, Premier League, 20:45

Ez tehát egy élet és halál közötti harc lesz. Swansea a táblázatban a 18. helyen áll és most fogadja Southamptont,amelynek azonos a pontszáma, csak a gólaránya jobb. Tehát egy kozvetlen harcról lesz szó a megmaradásért a versenyben, és hogy ki szerzni meg a 3 pontot. Akinek ez sikerül, jövőre is játszhat a Premier Leaguen. Nézzük közelebről az információkat a két csapat környezetéből. A két klub utolsó 11 párbajából minden versenyt beleértve Swansea stadionján kilencben maximum 2 gól esett. Southampton a verseny utolsó 23 találkozójából 21 alkalommal nem volt képes győzni. Swansea a Premier League utolsó 3 párbajában mint a félidőben, úgy a végén is veszített. Swansea a versenyne az utolsó 7 párbajból ötben nem szerzett egy gólt sem. Swansea utolsó 7 párbajából a versenyne hat alklommal maximum 2 gól esett. És végül Swansea a versenyen az utolsó 3 párbaját elveszítette.

Wilfried Bony, Leroy Fer és Kyle Bartley Swansea csapatánál ebben a párbajban biztosan nem fognak játszani. Kyle Naughton kérdőjellel van a párbajra a betegsége miatt, már a 0:1 vereségnél Bournemouth ellen is hiányzott. Carlos Carvalhal az alapba hívhatná Andy Kinget és Luciano Narsinghet. Southamptonnál Maya Yoshidának stopja van, mert szombaton Everton ellen piros lapot kapott. Helyette ugorhatna az alapba Jack Stephens. Mario Lemina a Goodison Parkban távozott az egészségügyi  problémái miatt, helyette Nathan Redmond.állhatna a gyepre. Steven Davis játékosn kívül áll, míg Sofiane Boufalt Mark Hughes edző az alap csapaton kívül állította.

Swansea a hétvégén Bournemoutban vereséget szenvedett és így a gólkülömbségének köszönhetően a kiesési zónába jutott. A Hattyúk már 7 bajnoki találkozót nem nyertek meg egymás után, de a saját Liberty Stadium-on 6 találkozóból csak egyetlent veszítettek el. Southampton annak örülhet, hogy végül Evertonon sikerült nekik megszerezni az egyenlítő gólt. Egyik csapat sem nem szeretné elveszíteni ezt a párbajt, ez lenne ugyanis a kiesésre ítélő vereség. A legvalószinűbbnek a döntetlen tűnik.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az Unibett fogadóirodánál 3,27

 

Swansea – Southampton 08.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote