Stuttgart – Bayern München 01.09.

Labdarúgás, szombat, 2018, Szeptember  01, Németország, Bundesliga, 18:30

A német csapatok közül Stuttgart az, amely a legjobban cserélte a káderét. A klubhoz elsősorban a fiatal játékosok érkeztek külömböző német klubokból, de szintén szélső védők együtt 15 millióért és egy 20 éves argentin támadó 9 millióért. Stuttgard elengedte Ginczek támadóját, aki 7 góljával volt a 2. legjobb gólszerző a csapatban, szintén a szélső védők is távoztak. Látható, hogy Stuttgard azonos posztokra vásárolt játékosoka, mint amelyekről eladott. Ezekhez néhány fiatalt, amelyek még nemis jutottak az alapba. A tavalyi évadban főleg a sikeres vége után Stuttgard a 7. helyen végzett36:36 gólaránnyal, ami csak 2 gól átlagban 1 párbajban, de a hazai gólaránya 18:9 volt, de éppen Bayern lőtt nekik a kilenc gólból hármat. Az idei szezonban kiestek a Kupa első köréből Rostock ellen 2:0 vereséggel, amikor a kapura csak 1 alkalommal löttek. A bajnokságon az első körben Mainz stadionján 1:0 vereséget szenvedtek. Azt gondolom, hogy ez a csapat jelenleg Bayern nem nagyon tudja igazán veszélyeztetni.

Bayern csapatát nem nagyon szükséges bemutatni, a tavalyi szezont 21 pont előnyel nyerte mega második Schalke előtt. Idegenben 17 párbajból 13-1-3 volt a mérlege és 36:13 a gólaránya. A csapathoz Goretzka érkezett Schalkeből, távozott Arturo Vidal és már Douglas Costa is. De a klubban láthatók a játékosok, mint Neuer, Kimnich, Robben, Ribéry, Muller, Lewandovski, James. Ezek olyan játékosok, amelyek majdnem mindenkivel megbírkóznak a pályán. A szuperkupán Bayern 5:0 eredménnyel verte meg Frankfurt csapatát, a Bundesliga első körében az erős Hoffenheim ellen 3:1 győzelmet szerzett. A tavalyi szezonban az utolsó körben, amikor már Bayern a bajnok volt, Stuttgard idegenben 1:4 aránnyal győzött, de a 17. körben a szezon közepén, amikor a harcok még folytatódtak, Stuttgardban 0:1 eredménnyel Bayern győzött.

Bár Bayern győzelmére nem nagyon értékes szorzókat írtak a bukmékerek, demégis csak a szezon elején vagyunk, ezért nyugodtam fogadhatunk Bayern győzelmére.

A  mi tippünk: Bayern győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,33

 

Stuttgart – Bayern München 01.09. 5.00/5 (100.00%) 1 vote