St.Louis-Columbus 29.3.

Jégkorong,vasárnap, 2015, Március 29, NHL, 01:00

NHL

A hazai klub ezen a találkozón minden bizonnyal a rangadó, de ebben a szezonban St.Louis Columbus ellen nem valami sikeres. “Bluesman” a Nyugati főcsoportban a harmadik helyen vannak, a vendégeké a Keleti főcsoportban csak a 13. hely. De az egymásközti párbajokban az idei szezonban csak a „kékkabátosok” győztek – otthon 4:3 hosszabbítás után, és 7:1, az ellenfélnél 5:4. St.Louis hokistái az utolsó négy párbajban nem voltak képesek győzni rendes játékidőben, amikor a vereség után Winnipegben 1:2 hosszabbításban, Minnesotában 3:6, Detroitban 1:2 hosszabbításban utoljára csak Pitsburghban voltak sikeresek 3:2 hosszabbításban.

Ellenkezőleg, Columbus az utolsó győzelmét Edmontonban szerezte 4:3 hosszabbításban, Vancouverben 6:2, Calgariban 3:2 hosszabbításban és otthon Anaheimmal 5:3. A párbaj előtt St.Louis ellen még egy nehéz párbaj vár rá Chicagoban, ami a házigazda javára szól majd. Columbus így az idei szezon legjobb sorozatában van, amikor az utolsó 9 párbajban rendes játékidőben csak egyszer nem voltak sikeresek. Az említett Chicagói párbaj végül is 5:2 győzni tudott, bár az ellenfél volt a jobb csapat.

St.Louis a hat idegenbeli párbaj után haza érkezik a saját rajongói elé, az utolsó 5 párbajban csak egyszer lett a győztes. Az NHL 1. helye látomása a csapatot előre hajtja az első perctől fogva. Ezen kívül St.Louis csapatának van mit visszaadni Columbusznak, amikor az utolsó erőmérésüknél 7:1 vereséget szenvedtek. Így tehát nehéz a győztesre fogadni, mindkét csapat tudja, miért akar győzni, alacsony oddsok vannak kiírva a házigazdára, tehát mindenki abban bízik, hogy nyerni fog. Próbáljuk ki mi is ezt a fogadást mi is.

A mi tippünk: St.Louis győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,67 szorzóval.

Rate the review