Southampton – Manchester City 30.12.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, December 30, Anglia, Premier League, 15:15 

A Premier League 20. körében találkoznak Southampton és Manchester City is. A házigazda a bajnoki táblázatban a 16. helyen áll 20 csapat között. Az angol bajnokságban az utolsó 3 csapat esik alacsonyabb ligába, így még 3 pont választja a 18. Burnleytől. Southampton az utolsó 5 párbajában először döntetlent szerzett otthon United csapatával 2:2, majd vereséget szenvedett az erős Tottenham stadionján és ezután Cardiffban is 0:1. Ezek után a csapat két alkalommal is győzelmet szerzett, otthon 3:2 az erős Arsenallal, majd az utolsó párbajában 3:1 Huddersfield stadionján. A legénysége így emelte egy kicsit az önbizalmát, amikor végre az utolsó két párbajban teljes pontszámot szereztek. Még egy kis statisztika, 15 pontja van a csapatnak 3 győzelemért, 6 döntetlenért, 10 alkalommal vereséget szenvedett, a gólaránya 20:35.

Manchester City az utolsó párbajaiban kínlódik. Az extra gazdag és személyiségekkel zsúfolt klub az utolsó mérkőzéseiben főleg az eredményeiben kínlódik. Guardiola és a legénysége az utolsó 4 mérkőzésében 3 alkalommal vereséget szenvedtek és olyan csapatokkal veszítettek pontokat, mint otthon 2:3 vereségért Crystal Palacevel, és utoljára szégyenben 1:2 Leicesterben, amikor a párbajban még 1:0 vezetésben voltak az elején. City még egy nehéz találkozóban Chelseavel szenvedett vereséget, de elsősorban a gyengébb ellenfelekkel szégyen a vereségük. City a táblázatban csökkent, már a 3. helyen áll az első kiváló Liverpool és a második Tottenham után. City lassan veszíti a pontokat, és az első Liverpoolra már 7 pont hiánya van. A csapat kádere széles, tele van sztárokkal, ezek a bajnokságon az idén a legtöbb gólt szerezték, öszesen 51 gólt. A védelem szempontjából se nem rossz a csapat, eddig csak 15 gólt kaptak. De az utolsó párbajaiban nem voltak jó formában, a játékosainak jobban kel öszpontosítani a játékra.

Mindennek ellenére mégis jobban bízok Cityben, a pontokra a csapatnál nagy szükség van, ezért úgy gondolom, hogy minden megtesznek azért, hogy végül győzelemmel utaznak majd haza.

A  mi tippünk: Manchester City győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,34

 

 

Southampton – Manchester City 30.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote