Southampton – Crystal Palace 30.01.

Labdarúgás, szerda, 2019, Január 30, Anglia, Premier League, 20:45

A táblázati szomszédok Southampton és Crystal Palace találkoznak az angol Premier League 24. körében. A két csapat utolsó mérkőzésein elégé sok a gól. A két csapat pontjai száma azonos, tehát 22, ezért azt lehet mondani, hogy mindketten a megmentésért harcolnak a versenyben, hiszen csak 3 pont választja őket a kiesési zónától. Southampton utolsó párbajaiban  mint a bajnokságo, úgy az FA Kupán is bőven volt a gólokból, itt az eredmények – 2:1, 2:2, 2:1, 2:2, tehát minden párbajban legalább 3 gól volt látható. Crystal Palace pedig az utolsó bajnoki párbajában 3 gólt szerzett Liverpoolban, de végül így is 3:4 volt a veresége, de mindenképpen a rajongók számára ez a párbaj szép látvány volt. Azelőtt Crystal Palace otthon 1:2 vereséget szenvedtek Watford ellen. Ez a két csapat tavaly 2 párbajt játszott egymás ellen, mindegyikben voltak gólok – 2:0 és 1:2.

A két csapat párbajaiban is van gól, Southampton eddig otthon 11 bajnoki párbajban játszott, bennük 31 gól esett, tehát 2,8 gól egy párbajra átlagban. És Crystal Palaceről nem is beszélve, idegenben ez a csapat 12 párbajt játszott le, bennük 38 gól esett, ez 3,2 gól egy párbajra átlagban. Az utolsó kölcsönös mérkőzésen Southampton stadionján Crystal Palace győzött 2:1 eredménnyel. Egy apró táblázati statisztikai adat, Crystal Palace a 14. helyen áll 6 győzelemmel, 4 döntetlennel és 13 vereséggel, a gólaránya 23:32, Southampton pedig a 15. helyen áll 5 győzelemmel. 7 döntetlennel és 11 vereséggel, a gólaránya 25:40.  Ezekből is látható, hogy a harc szoros az ellenfelek között. Mögöttük még Burnley áll szintén 22 ponttal, így a veszélyeztetett csapatok száma együtt Newcastlevel a 17. helyen 21 ponttal eléri a négyet.

Bár ingerel a fogadás arra, hogy a házigazda nem szenved vereséget, de ez csak oplyan belső érzés, persze az érzésekre nem lehet támaszkodni a fogadásnál, ezért inkább maradok a góloknál. A kevésbé kockázatos fogadás az, hogy legalább 1,5 gól esik a párbajban, bár a szorzó nem magas, de ez majdnem biztos lehet. A második lehetőség, hogy mindkét csapat gólt szerez, ez valamivel kockázatosabb fogadás.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,33

 

Rate the review