Sassuolo – Napoli 10.03.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Március 10, Olaszország, Serie A, 18:00  

Ez a párbaj nem marad gólok nélkül, vagy csak 1 góllal. Két olyan csapat találkozik, amelynek már nem szükséges idegeskedni semmi miatt, a magukét már elérték. Napoli a táblázat 2. helyén áll, és már ez így is marad az olasz Serie A versenye végéig, mivel a vesztessége az első Juventuszra már óriási. Sassuolo pedig a Kupákat már nem éri el és egyaránt a kieső helyekre 13 pont előnye van, tehát ezek az okok miatt nagyon nyílt labdarúgást láthatnánk, amely szórakoztatná a rajongókat és a gólokból majd nem lehet hiány. Mind ehez Sassuolo hazai párbajaiban, ami éppen most is megtörténik, rendkívül sok gól esik. Sassuolo otthon nem nagyon foglalkozik ezzel, leginkább elül játszik és sok gólt szerez. Egyúttal sokat is kap. Sassuolo otthon eddig 13 párbajt játszott és bennük öszesen 48 gól esett, ebből egy kiváló átlag jön ki, ez 3,7 gól egy párbajban. Ezek szerint néznek ki az eredményei is, itt az utolsók: 1 : 1, 0 : 3, 3 : 0, 2 : 6, 1 : 1, 0 : 3, tehát 6 párbajban 24 gól, átlagban 4 gól 1 párbajra, és minden alkalommal legalább 2 gól esett.

Ha a két csapat utolsó kölcsönös párbajaira nézünk, akkor ismét mindegyikben legalább 2 gól esett, lássuk: 0 : 2, 0 : 2, 1 : 1, 1 : 3, 2 : 2, 1 : 1, 1 : 3, 2 : 1, 0 : 2.  Napoli az utolsó bajnoki párbajában otthon Juventsszal 1:2 vereséget szenvedett, amikor nem sokkal a vége előtt nem valósította gólra a büntetőrúgását. Azelőtt Napoli Parmában játszott, és itt egyértelműen 4:0 győzelmet szerzett. Sassuolo és Napoli utolsó kölcsönös párbajában pontosztoszkodás volt az 1:1 döntetlenért, majd azelőtt 2:2 volt a végeredmény. A két csapatnak semmi oka sem nincsen hátul tartózkodni a pályán, biztosan előre fog tolakodni mindkét csapat, és ezek szerint fog kinézni a játék is a pályán. Meg kell azért említeni, hogy Sassuolo már az utolsó 58 bajnoki párbajban nem szerzett győzelmet, ebből azt lehet ítélni, hogy a formája jelenleg nem a legjobb.

De mi a gólokra fogadunk, ha már ilyen sokat szenteltünk a statisztikákra, szerintem a két csapat legalább 2 gólt fog szerezni a mérkőzésben.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2 gól esik  – a legjobb oddsok a 1xbet fogadóirodánál  1,33

 

Sassuolo – Napoli 10.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote