Sassuolo – Inter Milano 23.12.

Labdarúgás, szombat, 2017 December 23, Olaszország, Serie A, 15:00

Egyike a kevés klubok közül, amelyek a semmiből jutottak a Serie A versenyébe, Sassuolo. A versenyben már 5.-ik éve vannak egymás után, sőt, kipróbálta már az Európai Kupákat is. Mind ez hála a jó vezetésnek és a játékosainak, akik Berardi, Zaza, Defrel, Sansone, Acerbi vagy Vrsaljko vannak, vagy voltak a csaptban. A megnevezettek legtöbbje a jobb után ment, mégis Sassuolora már nem úgy néznek, mint egy totális kivülállóra. De az idei szezon nehéz a számukra, mert a legnagyobb sztárjuk Berardi már nem az, aki volt valaha, már 3. szezonja nem túl sikeres, de most már ez nagyon is látható. Nem hiába áll Sassuolo csak 3 ponttal a kiesési zóna felett. Rosszabb támadása már csak talán az utolsó Beneventonak van. Ezen kívül Berardi és társai otthon rosszabbul állnak, mint idegenben, a mérlegük 1-2-5 nem dícséretre méltó. Sassuolo problémáit keressük a nyári távozásokban, Di Francesco edző AS Rómához ment.

Nem kell extra emlékezési tehetség ahoz, hogy emlékezzünk arra, hogyan harcoltak Inter és AC a címérrt, manapság más a helyzet, Juventusz és Napoli harcolnak a címért. A Milánói klubok vissza húzták magukat néhány évre, de Inter már jó útnak indult. Ugyan utoljára otthon Udinesevel jött az első idei veresége a bajnokságon. De másképen addig Inter 12 győzelmet, 4 döntetlent szedett össze. Elül Icardi támadó, a kapuban Handanovic, a többi káder Milan Škriniar, Candreva, Perišić, Brozović vagy  Borja Valero vannak. Ez egy káder, amely bátran gondolhat a harcra a bajnoki címért. Ezen kívül feltételezhető, hogy a veresége után Udinesevel Inter rákapcsol, mert Juventusz és Napoli nem alszanak.

Inter számára a találkozó idegenben van, ezek a találkozók csalók szoktak lenni. De másrészt az is igaz, amit feljebb írtam, remélem hogy Inter nem botlik meg már másodszor egymás után. Ezt a szorzót meg kell próbálni, megéri a kockázatot. Ez a találkozó  mint „Karácsonyi” van jelölve, majd meglássuk, mit hoz a Jézuska Milánónak. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Inter MIlano győzelme – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,75

Sassuolo – Inter Milano 23.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote