Sassuolo – AC Milan 30.09.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, Szeptember 30, Olaszország, Serie A, 20:30

Előttünk a Serie A következő fordulója, benne találkoznak Sassuolo AC Milanoval vasárnap este. Ha őszintén mondom, Sassuolotól várok jobb teljesítményt, mivel AC Milano teljesítményei elégé kiszámíthatlanok. Sassuolo egy olyan olasz csapat, amely igazán sikeres évadot él át,eddig 13 pontot szerzett 6 párbajban, ez eddig a 3. helyre elég. De a teljesítményeken kívül sokkal jobban érdekel a játékuk. De Zerbi edző legénysége gyors, támadó labdarúgással mutatja be magát, ahol a gyors kombinálással képesek sok gólhelyzetet teremteni, és nagyon sokat ki is tudnak használni, ahol a gól a végső termék. Azt is azért meg kell említeni, hogy Sassuolo még az idei szezonban nem talált rá olyan ellenfélre, akinek nem tudott volna gólt rúgni. Beleértve Juventuszt is, akinek gólt rúgott, de végül tőle vereséget szenvedett egy aránylag kiegyensúlyozott mérkőzésben. Egy szóval ebben a szezonban Sassuolo talán a legnagyobb meglepetés s szezonban az egész olasz ligában. Eddig 14 gólt szerzett, így a ligában a támadása a legjobb. Az afrikai táadókat kell itt megemlíteni, ezek Boatenga és Babakra.

Vendégként a milánói AC érkezik. Ezek a játékosok már a szezon elejétől nagyon kétséges teljesítményt mutatnak, ezek a teljesítmények a táblázatban a 14. helyre  csökkentették a csapatot. Eddig csak 6 pontot szereztek, a gólarányuk 8:8. Egyrészt AC például megverte AS Rómát, de másrészt semmi más találkozót nem tudott megnyerni. Még a papíron sokkal gyengébb ellenfeleket sem. Az oka a nagyon gyenge védelme lehet, amely sokszor teljesen feleslegesen beengedi az ellenfeleta gólhelyzetekre. És még egy statisztikai adat, AC az idei szezon minden párbajában szerzett gólt, de kaptt is. Úgy gondolom, hogy most sem lesz ez másképen.

Olyan két csapat találkozik, amely támadásai kiválóak, mégis csak a győztesre fogadni kockázatos lehetne. Sassuolo otthon elégé erős, ezért inkább a gólok számára biztonságosabb fogadni. Mivel az oddsok alacsonyak a legalább 1,5 gólra, én arra fogadok, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,62

Sassuolo – AC Milan 30.09. 5.00/5 (100.00%) 2 votes