Sandnes-Valerenga 26.09

Labdarúgás, péntek, 2014 Szeptember 26, Norvégia, Tippeligaen, 19:00

Norway Tippeligaen

Az elemzésemre a norvég 1. Ligát választottam, SANDNES – VALERENGA párbaját. Azt hiszem, a gólok számára éri meg fogadni, hogy több, mint 2,5 gól esik a meccsen. Mert ha Valerenga csapata lép a gyepre, akkor garantálja a góllövési manővereket, mert ennek a csapatnak párbajaiban szuverén módon a legtöbb gól esik a 16 liga csapat közül. Például az utolsó öt párbaj átlaga meghaladja az öt gólt egy párbajra. Valerenga ugyan kint egy kicsit gyengébben játszik, mint otthon, de a mai ellenfelét mindenben kielőzi. A támadásban legalább 60% jobb, mint Sandnes, aki otthon 17 % -os, és más tények, amelyek a vendégek mellett állnak. Ha a vendégek nem nyernének, nagyon meglepődnék, de én nekik hiszek.

A hazai Sandnes a táblázatban az utolsó 16. helyen van 15 ponttal az eddig lejátszott 24 párbajból. A gólaránya 19:42, ami azt jelenti, hogy átlagban 2,5 gól esett a párbaján. Valerenga a hatodik helyen van a táblázatban, 36 pontot szerzett, a gólaránya nagyon szép, 51:41, átlagban 3,8 gól egy párbajra. Ahogyan már említettem, ez a meccs a rendkívül termékeny góleső miatt érdekel, amelyet Valerenga párbajaiban lehet majd várni.

Az egyetlen egymásközti párbaj az idén áprilisban játszódott, amely Valerenga 3:0 győzelmével végződött. Azért hiszek benne, hogy a nézők bőségesen látnak majd gólokat és legalább hármat fognak látni, így a fogadásuk szerencsés lesz. Z oddsok biztosan csökkenni fognak közeledve a meccs elkezdéséig, ezért fogadjonak olyan hamar, ahogyan csak ez lehetséges. Sok szerencsét!

A mi tippünk: több, mint 2,5 gól esik a meccsen – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,45 szorzóval

Rate the review