Salzburg – LASK Linz 29.7.

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Július 27, Ausztria, Tipico Bunddesliga, 17:00

Biztosan mindenki emlékszik még Szalzburgra, hogyan harcolt tavaly az Európa Ligában, egészen az elődöntőig jutott el, amelyben Marseille-vel esett ki a visszavágó hosszabbításában. Tehát a házigazdának van mit folytatni, egészen biztosan szeretné legalább is megismételni az eredményeit. Az útján az Európa ligán olyan klubokat selejtezett ki, mint Sociedad, Dortmund, vagy Lazio. A hazai versenyen is sikeresek voltak, 13 pont előnnyel sturm Graz előtt győzött. A címet az idei évadban is meg szeretné védeni. Salzburgnak ismét nagyon jó minőségű a csapata és az előkészítők is nagyon jól sikerültek neki. Mind az 5 párbajt megnyerték, Rennes ellen 3:0, utrech ellen 1:0, vagy Jablonec ellen 5:0 arányban. A hétvégén Oedt ellen játszottak az osztrák kupán és simán 6:0 arányban győztek. A csapatban nagyon jó az összhang a fiatal játékosok és a tapasztal matadorok között. Ehez még a hazai környezet előnye, nem sok esélyt adok az ellenfele győzelmére. Ugyan Linzel az utolsó kölcsönös párbajában 0:1 arányban vereséget szenvedett, de ezt inkább csak szerencsének hívnám, semmi másnak, most ez nem történhet meg.

LASK Linz csapatának egészen mások a céljai, de a tavalyi szép 4. helyet biztosan szeretné megvédeni az idén is. De az elsősalzburgra 26 pontot veszítettek. Ez mutatja, hiogy mi a külömbség a két csapat minőségében. Az előkészítőkben már nem voltak olyan sikeresek, ugyan megverték Apollont 2:1 arányban és Gallneukirchent 6:1 arányban, de vereséget szenvedtek CZ Beograd-al 1:3 és Heidnheim-el 0:4 arányban. Ezeken az eredményeken is látható, hogy salzburg minőségét nem érik el. Az első verseny párbaját szintén a hétvégén játszotta és a kupán WSC Wels csapatát verte meg 3:0 eredménnyel. LASK Linz húzza a párbajban a rövidebbet, és ez nem lesz elég a pontokra.

Én az egész csatát úgy látom, hogy Salzburg addig üti Linz kapuját, míg nem töri ezt át és otthon 3 pontot fog megszerezni. Sok szerencsét!

A  mi tippünk: Salzburg győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,44

 

Salzburg – LASK Linz 29.7. 5.00/5 (100.00%) 1 vote