S.Sebastian Real Sociedad -FC Barcelona 19.1.

Labdarúgás, csütörtök, 2017, Január 19, Spanyolország, Copa del Rey, 21:15

Csütörtökön este játszák az Anoeta stadionon az első párbajukat Real Sociedad és FC Barcelona. Ahogyan Atlético Madrid argentin edzője Diego Simeone megmondta a nehezen kiharcolt szombati győzelem után Betis Sevilla ellen, aki outsider, hogy: „A legfontosabbak az eredmények, és ha kételkednek ebben, nézzék meg, ki szerezte meg az Arany labdát”. Teljesen biztos, hogy Barcelona nem tervezi a Copa del Rey trófeáját sehogyan sem alábecsülni. És ebben a körben az útjukban a szívós baszkok állnak úgy, mint az előző körben. De ezúttal Barcelona jól neki indult teljes gőzzel és a párbaj végén San Sebastian játékosait a vesztesek szerepében lássuk majd. Felesleges kockáztatni és a tovább jutást a Copa del Rey következő körébe már most szükséges biztosítani az első párbajban. De egy rendkívüli gólesőt ne várjunk, mivel a párbajra Jodé Luis Gonzáles Gonzáles van jelölve, aki Barcelona párbajaiban a kártyáit az öltözőben szokta felejteni, ami a vendégek védelmének lehetővé teszi  kiélesíteni a helyzetet. Neymar szombaton megpihent a kispadon, most tehát készen áll teljes erejében örömet szerezni a labdarúgás rajongóinak.

San Sebastian hétfőn még befejezte a La Liga 18. körét Malagában, ez 2:0 győzelmével végződött. Malaga az egész játékidőben csak egyszer lőtt a kapu irányában. Az utolsó 5 párbajban Sebastian otthon 4 gólt kapott Sevillától  és 5 gólt La Corunában. Carlos Vela támadó sérült, ami a támadás érezhető gyengítése. Barcelona szombatom darabokra szétszedte Las Palmas csapatát 5:0, néhány hétig még Rafinha lesz sérült, de ez ne, jelent jelentősebb gyengítést. Barcelona utoljára Anoete stadionján 2007 májusában nyert, de ez csak pusztán statisztikai adat. Azonos időszakban Nou Camp-on mindig győztek Sebastian felett.

Barcelona nem hagyja megfosztani magától a győzelmet, a bukmékerek is így vélik, a szorzók ezért nem nagyon magasak. Ha valaki kockáztatni akar, akkor tippelhet a gólok számára is, mondjuk 4 gól a párbajban nem nagyon magas kockázat 2,41 szorzóért.

A  mi tippünk:Barcelona győzelme – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,57

Rate the review