Rijeka-Salzburg 2.8.

Labdarúgás, szerda, 2017  Augusztus 2, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Red Bull Salzburgra 400 km utazás vár a horváth Rijekába, ahol szerdán találkozik Kantrida stadionon az ellenfelével. A házigazda HNK Rijeka otthon Kantrida stadionon, amely kapacitása 10 275 néző, és ahol már nem egyszer  a nézők duplája is bejutott, a rekord 1999-ben volt, amikor 26 000 rajongó szurkolt a stadionon. És ezt a támogatást a hazai csapat megérdemli, mert április fele óta hazai pályán egyszer sem enm habozott és minden párbajban győzött. Egyértelmű győzelmet hozott Rijeka  nemrégen Park Hall stradionjáról is Oswestry-ből, ahol New Saints csapatát 5 góllal szétzúzták. Ugyan az utolsó párbajból Red Bull arénából Salzburgból ugyan csak döntetlent hoztak, de határozottan nincs mit szégyelleni.

A vendégek salzburgból az utolsó időkben 5 győzelmet arattak, 1 döntetlent és 1 vereséget. Hazai pályán elégé sikeresek, április óta csak 1 vereség és 3 döntetlen. Ezek közt van éppen a döntetlen Rijekával is, ez a további fejlődésekhez nagyon fontos. Ezen túlmenően a szalzburgi csapatban 2 sérült játékos is van, a 21 éves támadó Valentino Lazar és a 19 éves középpályás Xaver Schlager. Az utolsó párbajban Salzburg és Rijeka között Rijeka elsősorban az első félidőben volt az erősebb. Rijeka támadója Alexander Georg kijelentette, hogy nagyon jól tartották velük a lépést. A második félidőben, ahogyan ez várható volt, Salzburg nyomást alakított, de az eredménnyel meg vannak elégedve a horvátok. Ebből látni, hogy rijeka tartja a kondícióját, erről meggyőződött Salzburg is otthon. Ha Rijekában is úgy fognak játszani, mint otthon az első félidőben, nagyon nehéz dolguk lesz. De a nagy nyomás ellenére sem nem voltak képesek megnyerni a párbajt, csak döntetlent kiharcolni hazai pályán.

Bízok Rijeka csapatában, hogy ha már nem is sikerül nekik a győzelem, de legalább a döntetlent elérik hazai pályán, ahol a rajongói hatalmas szurkolásával sokkal erősebbek szoktak lenni, mint idegenben. Ezért úgy gondolom, hogy arra fogadni, hogy a házigazda nem szenved vereséget dupla esélyben, jó választás.

A  mi tippünk: Rijeka nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,36

Rijeka-Salzburg 2.8. 5.00/5 (100.00%) 1 vote