Rijeka –Olympiakos 22.8.

Labdarúgás, kedd, 2017  Augusztus 22, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Olympiakos Pireus, a csapat, amely rendszeresen játszik a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligán is, három éve az élen volt  és az alap csoportban a Bajnokok Ligáján megverte  például Atlético Madridot 3:2, vagy Juventuszt 1:0 és akkorában a Bajnokok Ligájából óriási pénzeket bányásztak ki, amelyekből a mai napig vásárolják a játékosokat. Ez egy olyan harc, mint Dávid és Góliát között, de ezúttal Dávidnak nem nagy esélye lesz. Olimpiakos évi költszégvetése körülbelül 20-szor nagyobb, mint Rijekájé, de ez még nem sokat jelent. Mi történt Olympiakos-ban. 1 millió euróért Guillaume Gillet belga játékost vásároltak a francia FC Nantés klubból a védelem bebiztosítása miatt, 2,5 millió euróértEmmanuel Chinenye Emeniket-t vásárolták , aki azelőtt West Hamban játszott, és Fenerbahceből 13 millióért vásárolták, az edző az utolsó párbajban a Bajnokok Ligáján nem akarta a gyepre állítani, de végül 2 percre mégis játszott, ahol azonnal gólt szerzett, jó vásár volt. További 2,5 millióért Vadis Odjidja-Ofoet vásárolták  Varsóból, 2 millióért Jagos Vukovicot a védelembe, vagy még egy nem meghatározott összegért a horvát védőt Hrvoj Milicet. És ami a legjobb, nem adtak el egy kulcsfontosságú játékost sem.

És mi történt NK Rijeka csapatában? Hihetetlen 4 millió euróért eladták  a legjobb játékosukat Franko Andrijaševičet Gentbe, Rijeka eddigi legjobb üzlete, csak ne hogy megbánják. És 7 napja vendégelni küldték  Sportingba  a legjobb Macedóniai védőt. Megszabadultak a Szlovéniai támadójuktól, aki nekik a múlt szezonban segített megnyerni a bajnoki címet, 28 párbajban 18 gólt szerzett, ami nem kevés. Hihetetlen módon Darmstadtba küldték vendégelni. Ami rosszabb, nem vásároltak egyetlen jobb játékost sem.

Bár a bukmékerek azonos esélyeket adnak a két csapatnak, szerintem Olympiakos csapatának sokkal jobbak az esélyei győzni ebben a csatában, de hogy egy kicsit kissebb legyen a kockázat fogadjunk arra, hogy Olympiakos nem szenved vereséget dupla esélyben.

A  mi tippünk: Olympiakos nem szenved vereséget dupla esélyben- a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,53

Rijeka –Olympiakos 22.8. 5.00/5 (100.00%) 1 vote