Real Madrid – Bayern München 01.05.

Labdarúgás, kedd, 2018 Május 01, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Bayern München az első találkozóján Real Madriddal nem volt rosszabb csapat, inkább csak pecchje volt és nem tudta, úgy mint az ellenfele, kihasználni a kissebb-nagyobb esélyeit. Ellenkezőleg, a Fehér Balet győzött a párbajban Bajorországban és a lehető letgtöbbet, amit csak a párbajból ke lehetett hozni és a hazai visszavágóra előnnyel megy. Ugyanis bayern-nek Madridban legalább 2 gólt kellene szerezni, hogy a tovább jutásról álmodjon a döntőbe. De a második 90 perc egészen más lehet, mint a múlt párbaj, nézzük közelebről egy kicsi statisztikával a két csapatot. Bayern utolsó 15 párbajából a Bajnokok Ligáján 14 –ben 3, vagy több gól esett. Szintén Real utolsó 8 párbajában a versenyne 3, vagy több gól esett. Real a versenyen az utolsó 7 párbajból hatot megnyert. Bennük 2, vagy több gólt szerzett. A két klub utolsó 3 párbajában Real stadionján 3, vagy tobb gól esett, minden versenyt beleértve.

Real Madridnál Isco és Daniel Carvajal hiányozni fognak, mert az első párbajban sérülést okoztak maguknak. Nacho még mindig nem edzett az első csapattal, így talán Lucas Vazquez állhatna a jobb szélső védelembe, ahogyan ez volt az Allianz Arénában is ideiglenessen egy hete. Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos a hétvégén szabadot kaptak, Raphael Varane kissebb sérülésben szenvedett, így őt sem nem kockáztatták. Karim Benzema és Gareth Bale az első párbajban csak néztek a kispadról, de egyikük már az elejétől játszhatna. Bayern-ál Jerome Boateng és Arjen Robben talán hiányozni fognak, mert az első párbajban megsérültek.  Boatanga helyett Niklas Sule ugorhatna a gyepre, Robben helyére pedig Thiago Alcantara állhatna. Kingsley Coman, Manuel Neuer és Arturo Vidal még mindig nem játszhatnak, David Alaba kérdőjellel marad. Jupp Heynckes a hétvégén a B-csapatot állította gyepre, és itt San Bernabeun a legerősebb csapatot állítja.

Real az utolsó 4 párbajt megnyerte, így erősebnek tűnik, mint a német csapat, de az igazság ma este derül ki, sok szerencsét.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,35

 

Real Madrid – Bayern München 01.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote