Real Madrid-Atl.Madrid 15.1.

Labdarúgás, csütörtök, 2015 Január 15, Spanyolország – Copa del Rey, 20:00

Copa del Ray

Ma egy Madridi derbit látunk, Real és a hazai Atlético között a Copa del Ray visszavágóján. A házigazdának egyszerűen muszáj, különben nem jut tovább a spanyol kupa következő fázisába. Real Atlético stadionján 2:0 vereséget szenvedett, így vagy 2:0 kell neki ma győzni, hogy hosszbbítás legyen, vagy ha gólt enged be a kapujába, akkor 3 gólelőnnyel kell győznie. Real játékosai úgy nyilatkoztak, hogy nagyon belevágnak ma, nem kerülhet szóba más, csak a tovább jutásunk, nyilatkoztak a játékosai. Ronaldo, Bale vagy Benzema kulcsfontosságú játékosok lesznek ma, kell, hogy pihentek legyenek, és hogy gólokat tudjonak szerezni. Már az első perctől várható lesz a nyomás az ellenfél kapujára. Nagyon támadó focit láthatunk részeről.

Ellenkezőleg, Atlético vasárnap nehéz párbajt játszott Barcelónával, így ma csak az eredményért fog harcolni. Az elejétől védekezni fog. Ez egy nagyon tapasztalt csapat szilárd védelemmel. Az esetleges egy gólkülömbségű vereség is elég lesz a tovább jutáshoz. Real tovább jutása Atlético rovására nagyon besegítene a csapatnak, majd meglássuk, mi lesz a vége. A Madridi derbin minden megtörténhet, ahogan ezt a múlt héten láttuk, amikor Real támadott, de nem volt produktív. Ellentétben Atléticoval, amely háromszor lőtt a kapura, és ebből két gólt szerzett. De ma más lesz a forgatókönyv.

Én Realnak hiszek, hogy győzni fog, de hogy ez elég e lesz a tovább jutáshoz, nehéz megmondani. Mivel Atléticonak is sikerülhet gólt szerezni, a kombináció Real győzelmére és hogy mindkét csapat szerez ma gólt, bejöhetne. No meg hogy Real legalább két gólt akar majd szerezni, ez is bejöhet, hiszen vissza kell adni a kölcsön kenyeret. Fogadjonak Real győzelmére.

A mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok az Expect fogadóirodánál 1,48 szorzóval

Rate the review