Portugália – Ukrajna 22.03.

Labdarúgás, péntek, 2019, Március 22, EURO 2020, 20:45 

Portugália legerősebb oldala egyértelműen a támadás. Ezt a tényt az utolsó eredményei is alátámasszák, mint például a mérkőzéseiben Lengyelország stadionján, ahol 3 gólt is tudtak szerezni, vagy azt követően Skócia stadionján, ahol azonos szám gólt szereztek. Összességében az utolsó 10 párbajában ez a csapat 8 egységgel tudott gólokat szerezni, ellene olyan csapatok is álltak, mint Spanyolország, Uruguay, Horvátország, vagy például Olaszország, amellyel az utolsó időben kétszer is találkozott. Ez elsősorban Cristiano Ronaldo biztosítja. Portugália már hosszú távon az európai labdarúgás csúcsához tartozik, Oroszországban is a minőségét bebizonyította, ahol a csoportjából tovább tudott jutni. Csak Uruguay állította meg a nyolcaddöntőben egy nagyon kiegyensúlyozott párbaj után. A külömböző barátságos mérközésekben sem nem játszottak rosszul, mint Horvátország ellen, úgy Skócia ellen sem.

Az ellenfele Ukrajna, ennek a csapatnak sem nincsenek problémái a gólok szerzésével. Az eredményei éppen ezt bizonyítják. Az utolsó 10 mérkőzésben csak 1 alkalommal szenvedtek vereséget. Ebből a 10 párbajból csak egyben nem szereztek gólt, ez Törökországban történt egy baráti találkozón. Azonban, a csapat gyengéje a védelem, ez bebizonyosodott a Nemzetek Ligája utolsó párbajában is, ahol Szlovákiától 4 gólt kapott. Ukrajna kádere messziről sem nem olyan jó minőségű, mint Portugália csapata, ahol Ronaldo mellett Bernardo Silva, Joao Felix , Pereira, Joao Mario, Joao Cancelo, Pepe állnak a gyepre. Ukrajna játékosai ne játszanak csúcsminőségű európai klubokban. Ennek ellenére azért az európai labdarúgás jobb csapatai közé tartoznak.

Tekintettel arra, hogy milyen két csapat találkozik, vonzó lenne a gólok számára fogadni. De csábító számomra a győztest is tippelni, mivel meg vagyok győződve arról, hogy Portugália nem engedi a győzelmet a markából, annál inkább, ha hazai környezetben játszik, kihasználva az ezt hozó előnyeivel, mint a hazai rajongók, a pálya , stb. Hogy ne feletkezzek meg a híres nevekről a házigazdánnál.

A  mi tippünk: Portugália győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,42

more: https://portugoal.net

 

Portugália – Ukrajna 22.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote