Pittsburgh – Washington 5.5.

Jégkorong, csütörtök, 2016  Május 05, NHL, 02:00

Üdvözletem minden fogadónak és NHL rajongónak, meg kell jegyezni, hogy a liga és a play-off egy egészen más verseny, és a csapatok, amelyek sikeresek az alap részben, nem feltétlenül szükséges sikeresnek lenni a play-off-ban, és ellenkezőleg. Egy tipikus példa Washington Capitals csapata. Itt a csapat sikerességére öszpontosítok a play-off-ban. Számomra ez a sorozat egy kicsit korai döntő a keleti konferenciában, és annak a csapatnak, amely tovább jut, nagy esélye lesz bejutni a döntőbe valamelyik csapat ellen a nyugati divizióból. Az utóbbi időkben mindkét csapat formája egészen jó, és az első párbaj Washingtonban egészen kiegyensújzott volt., amikor utoljára Capitals csak a hosszabbításban döntötte el a párbajt. Azt hiszem, hogy egy hoszú sorozat áll előttünk, és nyugottan csak a hetedik párbaj döntheti el az egészet. Ha rágondolok, hogy hogyan kínlódott Washington három világos győzelem után Philadelphiával (elsősorban Neuwirthnak köszönhetően), egy előnyös oddsal meg kell próbálni Penguinsre fogadni.

Ezek egészen egyértelműen megbírkóztak Rangers csapatával, és együtt az alapcsoport végével úgy néz ki, mint egy csapat a jelenleg legjobb formájában. Rendelkeznek az erővel a támadásban  (Crosby, Malkin, Kessel), de a védelemben is javultak. Nyilvánvaló, Washington az alap rész győztese, és kiválóan játszik, mégis a párbajai Philadelphiával egyes problémákra mutattak. A 3:0 vezetést majdnem elhibázták. Pittsburgh Malkin érkezése óta még jobban játszik, jobban hiszek a csapatnak. Pittsburgh az utolsó 25 párbajból talán még 22 is megnyert! Rangers ellen mindkét párbajt idegenben megnyert, nagyon jól boldogult a játékban.

Szerintem egyértelműen a házigazda lesz előnyben, hazai közönség, környezet, sikeres play-off párbajok, az alap szezon vége is sikeres volt, a játékosai nagyon nagy motivációval fognak játszani, nem is lehet mást fogadni, mint Pitsburgh győzelmét.

A  mi tippünk: Pitsburgh győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,28 szorzóval.

Rate the review