Paris SG – St.Etienne 14.09.

Labdarúgás, péntek, 2018, Szeptember 14, Franciaország, Ligue 1, 20:45

Annak ellenére, hogy Saint-Étienne az első 4 körben minden alkalommal gyengébb ellenfelek ellen játszott, csak egyiket volt képes megverni, ez Guingamp volt 2:1 aránnyal, ez a csapat 4 kör után az utolsó  helyen van, mind a 4 párbaját elveszítette. De azóta Saint-Étienne nem volt képes győzni. Utoljára döntetlent szerzett hazai pályán 0:0 eredménnyel a gyenge Amiens ellen. Semmivel sem jobb teljesítményt mutatott az utolsó előtti párbajban sem Montpellier ellen, amelyben az egész mérkősés során csak 2 alkalommal lőtt az ellenfele kapujára. Egy szóval St. Etienne teljesítményei az idén nem valami káprázatosak. A csapat támadója Lois Diony, majd Khazri, Perrin, Seinaes tartallékjátékosok, végül Silva és Subotič védők. Együtt ezek a játékosok időről –időre híres francia csapatokat is meg tudnak fosztani a pontjaiktól, de hogy ez pénteken sikerülnie fog, ez kérdéses. De legalább gólt szerezhetnének.

PSG csapata jelenleg a francia bajnokságon konkurrencia nélkül van. Egy olyan csapattal amelyben Neymar, Mbappé, Cavani, Di Maria, Rabiot, Thiago Silva tevékenykednek, és persze sokan mások, természetesen, nehéz lépést tartani a többieknek. Azt, hogy milyen erős ez a csapat, az eredményei is támogatják. Eddig egyetlen párbajt sem nem veszítettek el. Az ellenfeleinek minden alkalommal legalább 3 gólt adtak be, és minden alkalommal 2 gólkülömbséggel győztek. Sőt, a csapat a világ legjobb klubjai közé tartozik, ezért nagyon nagy figyelmet terjesztenek a Bajnokok Ligájára. Ezért a hazai bajnokságon megengedheti magának gólokat is kapni, eddig minden párbajban kaptak., kivéve az első párbajt Cien ellen. Az első 4 párbajban már 13 gólt szereztek, és 4 gólt kaptak.

Fogadni arra, hogy ki lesz a győztes, talán nem is éri meg, mivel a szorzók nagyon alacsony szinten mozognak, inkább talán a gólok számát próbáljuk megjósolni. Szerintem egy aránylag jó szorzóval fogadhatunk arra, hogy legalább 2,5 gól esik a párbajban. A bátrabbak fogadhatnak több gólra is.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,48

 

Paris SG – St.Etienne 14.09. 5.00/5 (100.00%) 1 vote