Paris SG – Real Madrid 06.3.

Labdarúgás, kedd, 2018 Március 06, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Ma és holnap a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágói vannak programon, nézzük Paris SG találkozóját Real Madriddal egy kicsit közelebről. PSG az idei szezonban egyértelmű jelöltje a francia bajnoki cím megszerzésére, tavaly Monakó kaparintotta meg ezt, de az idén nem veszélyezteti Párizst, mert a párizsiak nagyon szuverén módon mennek a versenyben. A számláján 74 pontja van 28 párbajból, mivel csak 2 alkalommal szenvedtek vereséget és kétszer játszottak döntetlen eredménnyel. Ez minden alkalommal idegenben. Otthon a csapat magyon domináns, 14 találkozóban egyetlen pontot sem nem veszített, a gólaránya 54:9. Szintén az utolsó 5 párbajt megnyert és nagyon jó formában van. A hétvégén Troyes stadionján játszott, ez 0:2 győzelemmel végződött a párizsiak javára. A Bajnokok Ligáján a B csoportban csak Bayern München stadionján veszített 3:1 arányban, az alap csoportban a legtöbb gólt szerezte, egészen 25 gólt.

Real  La Ligán leginkább ne fogja megszerezni a bajnoki címet, a harmadik helyen áll az első Barcelona után, amelyre már 15 pont hiánya van, ami már szerintem utolérhetetlen 11 maradandó párbajban. Real az utolsó párbajában Getafe ellen 3:1 arányban győzött otthon, de idegenben a teljesítményei ingadoznak. Itt 7 győzelme van, 4 döntetlene és 2 veresége, a gólaránya itt 27:15. Látható, hogy bár kap gólokat, de többet szerez.  A Bajnokok Ligája H alapcsoportjában a második helyről jutott tovább Tottenham után. Éppen az angol egység stadionján szenvedett 3:1 vereséget.

Az első párbaj tehát 3:1 aránnyal végződött Real házigazda javára, PSG-nek elég lenne 2:0 győzni a tovább jutáshoz. Szerintem a párizsiak erejében van, hogy ezt elérjék, annál inkább, hogy Madrid védő játékosai nem tartják be a védelmi szabályokat, például Marcelo nagyon vonzóan játszik elül, de nagyon gyakran hagyja el a teret, amelyet védenie kellene. A gólok számára tippelek most, mivel nehéz megjósolni a győztest, bár szerintem PSG fog győzni.

A  mi tippünk: több, mint 3,5 gólt szerez a két csapat – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,83

 

Paris SG – Real Madrid 06.3. 5.00/5 (100.00%) 1 vote